Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ima stan do 100.000 za četveročlanu porodicu?
Ja sam svojim sredstvima platio kuću tj radi braco sam svoj majstor i imam 200 kvadrata 70 000 Zaradio ih uložio nije ni bajde država dala ništa al zato ja jesam državi i nije mi žao jer bošnjak ima Allaha da se osloni na njega i BiHa svoju državu ako neće da ko ovi političari klepa i zavrće i od sadake da živi
Nema nigdje skupljih stanova nego u Sa. Po 3000 kvadrat a ni blizu centra. Narod brezobrazan
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
znaci djeca ratnih profitera ce dobiti jos 10 milja....
Dobro, ako je Forto davao svojim glasačima i uhljebima po 10 milja, ne mora značiti da će i Nenadić.
Ovo nije uredu.. Ubijaju slobodno trziste.. Stvara se balon
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pošteno, a ne da djeca guzonja kad kupuju stanove i kuce od po 300+ hiljada vrijednosti dobiju i ovo
Na izgled kao da se vodi racun o budzetskim sredstvima. Zavrnite slavine vlastima i korumpiranoj sitnjezi da pretvorimo ovu divnu zemlju u Svicarsku. Da mladost ne odlazi.
Umjesto sto punite dzepove takjkuna i pljackate mlade i ostale a predstavljate se da ih pomazete, obezbjedite zemljiste i prostor na kome mladi i drugi mogu posredstvom stambenih zadruga praviti zgrade i imati komforan stan u njima za 50.000 Km
Treba zabraniti bilo kakve subvencije i davanja para iz budžeta. Uzima se od sirotinje sa platom od 600 KM da bi se dalo odabranim mladima u naponu snage. Valjda da ne bi trošili pare koje štede za Mercedes SUV ili mobitel od 1000 KM? I što će "mladima" stan u vlasništvu vani ga niko nema ni sa 50 g a mnogi nikad, i to sa 5 puta većom platom.
@kolorit Što ne kažete istinu, da su sva ova dijeljenja para iz budžeta ustvari kupovina glasova pred izbore? Našim parama. Djeca milionera u Americi peru šoferšajbne na pumpama da sebi kupe cipele. Čisto da steknu radne navike i shvate vrijednost novca. A mi uzimamo od sirotinje da tajkunskoj djeci damo nezarađenih 10 hiljada.
Znaci garsonjeru
prekinite sa kriminalnim radnjama dajući iz budžeta poreskih obveznika pare građevinskoj mafiji koja uniptava grad sa ruglom od građevina. Doći će vrijeme kad će i ta građevinska mafija i ovi političari i vlast koji su udruženi u tim kriminalu biti strpani u zatvor
Onda jedino ko kupi stan u Ilijasu i Vogosci moze uci u ovaj kriterij!!!!
Raspao se ti Kapidzicu na 10.000 a i na 100.000 dijelova !
Kakav je stan u Sarajevu od 100 milja?
Ovo je kao da daju veresiju ljudima iznad 90 godina uz prisustvo oba roditelja.
Nije ako su platili do 100000, nego ako je poreski razrez na 100000KM. A nista osim stale i garaze nije procijenjeno na ispod 100000KM u Sarajevu
Ova vijest ce u prosjeku da potrosi 15 sekundi dnevno-politickih razgovora ljudi iz BiH. Ali na temu zabrane ljetovanja u Hrvatskoj ce da se trose dani i dani. Zahuktavaju se izmisljeni predizborni problemi i izmisljenje predizborne teme.
ja bolesnih likova koji ovo skontase . Cuj do 100.000 KM ko biva ovi preko imaju para njima ne treba subvencija . I koja logika ,znaci oni koji imaju 36 -37-38 godina oni nisu mladi njima ne treba subvencija. Koja ubleha mati moja .
Cuj mladi koji kupe stan za 100 000.. pa pola ih nema za kiriju.. opet pare tatimim sinovima ..
Pa da imam 100 000 kucu bi pravio, a ne u stanu zivio gdje su klosari na svakom koraku.