Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi prijevoznik koji ih tuži dobiti će ih na Sudu.
Zamisli da Konjic i Sarajevo uvedu vinjete!?
nek su uveli, Split godinama ima vinjete i jos povecava cijene a dolaze u Mostar dzaba bez vinjete
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E svašta. Bukvalno uništavanje Turizma!!
@moherc uglavnom znaju kad i koliko putnika ima tokom godine. Šta ih sprječava da sav prijevoz preformulišu u "redovne linije"?
Sta ce unistavati?! Pa do sad je bio safari na ponudi u Dubrovniku. Kaze jednodnevni izlet u Mostar ko na safari, dzaba ih dovedu i provedu kroz Mostar i nazad. Šta Mostar ima od toga?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Too..samo nameci parafiskalne namete nek ima u budzetu nek se nadje za reprezentacije i plata
Kaza veca od plate, pa se ti proracunaj pobro.
Grohotom se smijem. Pa vi kao da ste trazili nacin kako da vas turisti obidju u sirokom luku 🤣 Da se razumijemo osim starog mosta grad kao grad ne vrijedi te smijurije od vinjeta. Al hajde, vidjet cemo kako ce te proci ovog ljeta
Zamisli cega se lik sjetio ;-))))) cuj vinjete za Mostar. I sta sad ako tim putem krenu svi gradovi sa svojim vinjetama......
Samo uvesti naplatu na granici, ne treba vinjete naplaćivati niko osim države
Da li je u Sluzbenom listu objavljena ova naplata vinjeta i koja ustanova ce naplacivati kazne , po kojem clanu zakona o kaznjavanju ce biti napisana kazna
Koja li je budala"potrbusila" pa se ovog sjetila
Joj bajgi ko ne kupi kazne eto ja neću kupit gonit ćemo se po sudovima.
Neum, Stolac i Trebinje trebaju isto uvesti vinjete jer imaju veliki broj dnevnih posjeta bez nocenja. Sarajevo manje takvih posjeta, tj. vecina noci baređ jednu noc pa nije hitno. No za prsten Skenderija-Vijecnica treba naplacivati ulaz svim vozilima osim osobama sa prebivalistem (ukljucujuci i dostavi i sl.).
Znaci registrujes vozilo, platis putarinu i sta jos sve, i opet da ti naplate za upotrebu te ceste. Pa gdje prestaje logika, pocinje BiH.
Hajde nemoj pametovati, Split odavno ima vinjete za autobuse pa nikom ništa, niti je opao broj turista, niti imati nekakav negativan odraz na turizam. Jedino je pitanje KOME će ići taj novac. Ako ide u prave ruke npr. Turistička zajednica Mostara, onda je ok.
Bravo! U Hr samo sto zrak ne naplacaju. Nek su se i nasi sjetili. Samo jos da novac iz proracuna ide u prave svrhe i to je to!
A šta ste uradili da olakšate tim ljudima koji dovode turiste u vaš grad gospodo?
Pljačka neukih političara.
pa nije mostar sasa tako i treba ovo je turisticki grad koji nekaska za splitom ili dubrovnikom
Seljačko-hajdučki mentalitet ... i onda se čude što Paganija i Republika Gumeni Opanak ne mogu postati države.