Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav forum, svi ručak čekaju u Termagu. Lijepa guzovača
Ciganija poprilična😂
Ako klix da tvoje profilne podatke SIPI da istrazuje nahebo si :)
Zafalilo Baji para 😂😂😂
Ima li ko od Muka iz osmorke da drzi ders? Ah, da, Muje nemaju veze sa informacionim tehnologijama, ni biznisom, ti strucnjaci za arteficial stupidity pune RS svake godine sa 600 mil KM.
dodik , dokazani ekonomski mag, moze vas savjetovati kako doci na crnu listu glavnih ekonomija svijeta
Dodole i kristavica ce najbolje objasniti kako unistiti ekonomiju u korist vlastitih familija, odnosno kako se pljackom obogatiti. A onda kako i na koji najlaksi nacin otjerati svu mladost iz BiH. A ti negdje iz prikrajka vreba i izmetbegovic, koji je na ovome doktorirao. Takodjer kao i hanuma mu nije dobio diplomu.
nek objasni kako se za par godina financijski obezbjedi 6 generacija
i kada se ovo zavrsi reci ce Dodo koja ciganija uhhh
Okupio se smrad i ljudski otpad
Pozamašna, mogu ti reći
Do dick nam nesto nije raspolozen. Rekao je što misli o najvećem Djokovicima, tako da ce Nole sada samo kod Semira dolaziti, a drugo, dje su pare Mile mišu, valja platiti ratu za svu guzovachu što ste "pojeli i popili"Ne moze se na kredit zivjeti, jok. Prodaj helikopter da vratis 0.001% kredita cccccc
Kako prvi komentar glasi sve eminentni ekonomski strucnjaci. Nema vecih strucnjaka sa enormnim bogatstvom, sa srozanom ekonomijom i bijedom od naroda.
Čekaš li da ti dodju Djokovići i ulože koju marku???????????
I ovo kad vidiš.šta reći .👎👎😛😛
Mile IT specialist, od sada ce se zvati Mile RONH-IT
On mozda nije ali sin mu sigurno jeste. I ako i nije jedina su firma u evropi koja ima monopol na sve u IT-ju u RSu, a zahvaljujuci prodanim dusama cak i u Federaciji beru pare samo tako. Vidi pod KCUS i Seka Izetbegovi, prointer itd.
Najbolje rezultate u ekonomiji pokazuje Bakir,to jest ekonomija ,hamzi ga hop, Desna ruka lijevi đep,
Ji bio i Đole - Nole ??