Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna puna livada i oranica a mi iz Litvanije uvozimo brašno hahahah ostajte mladi,nigdje nije ljepše hahahaha
nek se otruje vala kogod kupio brašno iz Litvanije,pored Klasa Dukata, Mlin Majić i ostalih domaćih
Baš tako, hahaha!
Da napomenem; ne uvaljuje nama niko smece, mi sami (ne)kontrolisemo sta nam ko uvozi
Brašno iz EU, a toksično?! Ma nemoguće! Šokiran sam!
Klas od njih uzima. Znaci Klasove produkte NE
Nek klas sigurno brasno
Ustvari ovi spojevi su prirodna pojava. Nastaju od gljivica i plijesni. Nema nikakve veze s gmo ili pesticidima. Prirodno ko tumor.
Sto ovako niste i za onu vodu objavili koja je, nego se narod nastavio trovati?
Najjače što su napisali da ima previše otrovne supstance 🤣
Sve sto drugi nece to guraju Bosni i Hercegovini!? Treba poceti sa protesima, zastiti domacu proizvonje a mafijasi bogate!?
To je obicajna praksa u banana drzavi, kupio u pepco pleh za hljeb i kolace i kad peces u mjenu ljepi se farba na pecivo, idem u pepco da im kazem da proizvod nije uredu nece ni da slucaju. Banana drzava nije joj do zdravlje gradana.
pa sto kupujete tamo? zna se da je pepco kinesko smece sa ali ekspresa. odes lijepo I kupis posudje od provjerenih proizvodjaca...
Kako je to brasno uopste doslo na trziste prije svih provjera? Znaci pune su police marketa i prodavnica hrane koja uoptze nije prosla bilo kakva ispitivanja, provjere i testiranja vec se iz kamiona odmah prodaje pa ako neko ispita povlace sa trzista, a do tada trujmo se
Ko kupuje brašno iz litvanije pobogu
Zar se prvo ne uradi analiza pa onda dozvoli da se uveze..? Majke vam ga...
Malo je stobi ovako umiremo a ovi to samo ubrzavaju. H(a)ormonizacija!!!
Sponzorisano od velikog filantropa i humaniste i njegove Bill Gates Fondacije. Hvala Bille sto finansiras cijelu planetu u proizvodnji stvari kojim ces nas sve manje biti na planeti pa da ovi koji ostanu disu zdrav zrak. Inace Bill Gates kaze da Amazonske sume stete za kisik 🤣🤣
Mozak ti je ispran i skreces sa teme.obican kriminal je u pitanju i sitna korist a ne zavjera svjetskih mracnih sila i ljudi gustera.
Šta uopšte znači "organsko"?
Bez pesticida, bez GMO tehnologije, itd.