Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se završi rat, narod Ukrajine će jesti zlatnim kašikama
Ako budu imali SDA i Dejton, hoće
Obnovices ti sta ti Rusi kazu da obnovis! Nakro si se para na jadnom Ukrainskom narodu pa bi ti sad malo ulagao u firme!
Imali su priliku 30 godina da omoguće ljudima bolji život, da im ne padne na pamet razmišljati da li su Rusi ili Ukrajinci. Umjeto toga, par njih milijarderi.
Pa Azovstal je njegova firma
Rusija sama svake godine ima sve manje stanovnika. Ako nešto i zauzmu sve jad do jada, nema tu više ništa. Anektirali su Krim pa siromaštvo i neimaština već 8g. Ništa normalno. Jer bez stanovnika nema razvoja Oni ne mogu održati Rusiju ukoliko ne postanu useljenička zemlja. Kao u Sibiru. Svake godine pola miliona kineza više.
Ovi minusi nemaju pojma da u Sibiru već žive 25 miliona Kineza... I da Rusi uče kineski, jer nema više ruske trgovine
Usvaja li on djecu? Da se prijavim. 😉
Ako vam ga Rusi vise vrate ikad
Ovo neki njihov Šaja
Sta ti srpska snaha i njen tata kralj šećera kažu na to ?
U svijetu ima oko 400 000 multimilionera i 3000 milijardera.. cuvajte ih ko zjenicu oka svoga 🧐🍷
Hehe, samo u Americi ima preko 2 miliona multimilionera. Mala Svedska ima 540 milijardera a da ne pricamo o milionerima...
Koje li je nacije sad ovaj Ahmet? Po ovoj ukrajini i rusiji su samo neukrajinci i nerusi bilioneri. Odo i ja tamo da budem prvi pravi bosanski trilioner.
@losephus vjerovatno Tatar ali i oni su sastavni dio tog podneblja, nisu pali sa marsa.
Op op oop 💰💰👏👏👏💵💵💵
Sto bi reko tramp billions and billions and billions
Mislim da nećeš imati prilike, sve su to Rusi spojili još je Odesa ostala i ni mm mora više ukrajina neće imati.
to ti je sad dio rusije jaraniko.
Svi komentari su mi odnekud poznati
Pa to je sasvim normalno,''Nasi'' tajkuni nakon rata ulozili silne novce da bi grad procvjetao,recimo Sarajevo ima toranj da ga nema na siroko,,a vlasnik recimo nema koristi nikakve, marke od njega ne zaradi,ili one vile silne po poljinama,kako su samo lijepo prosirile vidik na grad a vlasnici i ne postoje ,samo nako zjape okruzene cuvarima,,,hm da ne lajem sad u mjesecu posta,,,sto se niko nije sjetio prokopati kanal koritom pa rjesiti se ovog smeca i g.,..
druze u ukrajini ce se ratovati godinama...neces do tad ni te 4 mil imati...
Obnovit ces ti sve …al ljude koji izginuse dzaba neces sigurno