Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije naplata veca vec su doprinosi i porezi skuplji. Fadile hvala ti.
Serem Vam se na vašu statistiku
Buđetske plate za uhljebe osigurane ....
Da u pravu su zato sto blokiraju raji racune za 20KM pa na dalje
e sada dizite penzije i place..na 1000 EUR. kada ste napravili haos u drzavi bez ikakve potrebe....klosari.
kome se ovo svidja. samo budzetlijama
Siromašni još siromašniji, bogati još bogatiji. Živo nacionalizam, živjela SDA I HDZ.
Naravno nase pare , mi placamo to be debile , nisu oni nama sefovi nego valjda mi njima jer od Nas se uzima
Mogli ste malo sjahat sa nas idite po Herzegovini skupljajte harac.
Digli ste doprinose smradovi! Umjesto da dignete samo minimalnu platu uz zadrzavanja visine doprinosa tj smanjenja % doprinosa vi ste podigli. Svim uhljebima zelim dug i bolan zivot! Uhljeb proklet!
Za neupucene porez se uzima u % (procentima). Ako je porez 10%, kada platite litar ulja 1 KM, porez je 0.10 KM, a danas kada litar ulja placate 4 KM porez je 0.40 KM. Znaci logican zakljucak je da je vise poreza uzeto zato sto gradjani placaju skuplje cijene.
Logicno. Skocile cijene...skocila osnovica za PDV...i samim tim i visina prihoda od PDV-a.
Sve manje radno sposobnih stanovnika u BiH. A naplate poreza sve veće. Interesantno ili lazemo da nas je manje ili drzava povećava poreze tako da mi ne primjetimo al jako dobro osjetimo kada idemo kupiti ;,ulje, brašno,secer,gorivo itd...
Vece cijene = vise poreza
Sta nam pisete ovo, mi ovo ne osjetimo!
nije to fadile za pohvalu. tamam otprilike koliko je sve i poskupilo, logicno da ce se povecati i apsolutni iznos prikupljenih poreza. kako je lako prodavat maglu ubogom puku.
Zato nase plate i penzije svaki dan vrijede sve manje. Kome plasirate ovakve vijesti bez odgovarajuceg prateceg komentara? Smanji akcize Fadile, krembilu jedan, imas li pojma koliko je sve poskupilo?!?
Ma oderite nas do kosti