Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH će do 2030. biti na koljenima, nema nama pomoći. Oni koji se nadaju nekoj svjetlijoj budućnosti ovdje, su najveće budale.
Mnogo ljudi je još prije 31 ili 32 godine znalo da je BiH na koljenima i da nema pomoći. Po njima se nemilosrdno pljuvalo što su otišli iz propale zemlje. Drugi koji su bili zaslijepljeni nacionalističkim bljujvotinama ili utjjerivanjem lažnog patriotizma progledali tek sad.
Ovo nam je nasa borba dala.
Bitno je da je Genjcu legla plata.
Semir je u pravu samo grijesi kad kaze cilj je da se sve rasproda i zemljista uzme,razlozi su bojim se puni dublji i ozbiljniji,Dzindic "ministar" ne legitiman 4 godine razvaljuje namjensku industriju,za racun veliko srpske cetnicke ideologije,od dolaska njegovog iole pismen covjek moze vidjeti izdajnicku ulogu ministra ,a svi sute mediji ,tkz probosanski ,2019 sjeticete se kad je afera bila da je osa provalila ruske obavjestajce i BiA agende
Krivi političari
Fadil i njegova SDA...zajedno sa Bakirom....valjda ce kazna doci u Oktobru na izborima...da bogda ali nadati se da se narod opametio...
svi realno, ne postoji nikakva odgovornost kod nas od portira do direktora svi zavrcu
Ma pusti suplju i hvataj se dzamije, bit ce dobro ako Bog-da...
Od 2004. godine dolazi do procesa privatizacije, kada Zrak postaje dioničko društvo, ali i dalje sa većinskim vlasništvom države, odnosno Federacije BiH. Kriv je direktor koji zavrće firmu za vlastitu korist to je poznato u ovim uhljeb firmama etooo što ste privatizovali izmuzli pare i kae ne možemoooo poslovati ljudNo sa dobitkom pa joook pa šta treba da ne bi možda dobitak? aaaaj što ne mogu ovih providnih muljavina..
Privatizovat namjensku industriju i nedat nikakvi glasacka prava u kompaniji samo dat pristup finansiskom izvjestaju u slucaju da posluju negativni
Zna li iko otkud Koldzo Nedzad direktor Zraka,bivsi nacelnik Opsine N.Sarajevo????Spasilac ili???Cujem prozova premijera a do juce su u istom safu bili???Sta bi???
Kako je to moguće da imamo rekordne pune budžete a produzeća koja su u većinskom vlasništvu Vlade FBiH ne plaćaju svoje radnike. Da novac ne ide ljudima u ruke koji taj novac ne znaju dobro raspodijeli?
Zato imamo Jasmina Buču SDA da krade sve redom, sad je u Euro-Asfaltu krade sa Salihom Kovacević ovu jadnu državu banda lopovska
Cuj pitanja ....ko je kriv ..... BAKIR ...COVIC ..DODIK .... to je svima jasno .
Jel istina da Nedžad Koldžo ima samo srednju školu?
Dodik i Čović su za sve krivi...
ČÒVIĆ DRAGAN
ah pa vidi ko je direktor zraka sve ti je jasno. DzoKol