Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj da nije premijer nebi.mogao ni.ljekarsko dobiti.
Ratovi na sve strane, a gotovo niko u Evropi ne proizvodi ništa ha vojsku, i onda Njiva i Šuma govore o povećanju proizvdnje. Danas ko je imalo upućen u potražnju i glad za municijom u svijetu zna da nikako ne možeš proizvesti koliko možeš prodati.
super je ovaj nas premijer samo mu fali 100000 glasova
Vrati se Fadile. Sve ti je oprošteno
ocekivat je sunovrat firme poslije posjete ove
Koliko je Juga bila slaba, dokaz je i to da vec 35 godina se pljacka sva imovina i tvornice, a jos ih uvijek ima od Vardara do Triglava.
suplja a svoje na budzet
Ako tako kaze njiva i sikara onda ce biti jos ako postavi brata za direktora uspjeh zagarantovan!!!!!!.
ovaj lik sto dotakne to i unisti. zalicemo mi Fadila.
Lopovi tihe ubice grada
Kad ce omladina doci na vlast
Odmah firma nema napredka …..
Samo naprijed. Ne mozete napraviti vecu stetu nego SDA.
Otišo u Ginex Goražde da dogovori kolko će para ova kompanija platiti za kampanju SDPovog gradonačelnika Imamovića koji je totalno razočarenje i izgubio je podršku najmanje 70% birača. Doduše pridobio je neke interesne grupe unutar SDA kroz zapošljavanje i imenovanja njihovih kadrova i tenderisanje sa njihovim firmama
Zbog ovog su fadilu napakovali zatvor, danas je nametnuti dozvolio isplatu dividende a prica o investicijama i zaposljavanju
Izdajnik !
Ginex, nema šta, ime sve govori 😄
Fikret Abdic
bio jednom jedan GINEX a onda ga je posjetio Njiva….