Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vam je trump govorio smijali ste se, a zasto bi se rijesili jeftinog ruskog plina ako nemaju problem sa rusijom, da kupuju skupi americki ?
Merkelicina Njemačka se sagela Putinu i napravila ovu situaciju, a sad od drugih traže da se odriču Rusčina. Nadam se da će ta babetina goriti u Džehenemu skupa sa Putinom u čvrstom seksualnom zagrljaju.
Jeli to da sto vise mogu prodavati Kini da im ekonomija brze raste? A proizvodnja AdBlue koja ovisi o plinu i potrebna svim novijim autima i kamionima?
Kako si doveo u vezu Ad i plin? Ad blue sistem već sutra može biti ukinut ili zamijenjen drugim, svakako se pokazao veoma manjkavim.