Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ovaj covjek nije u zatvoru.Imali narod muda da izadje i napravi proteste protiv lopova kriminalaca vec 30 godina
koja je ovo bruka i drzava i SDA stranka, ti bi za aferu respiratori trebao ostavku da podnes...to je tvoja vlada ti si im sef....a da ne kazem momentalno sto si trebao Solaka da razrijesis? pa SDA je skroz raspadnuta stranka
Opet laze!
niste u stanju da napravite put do neuma evo vec 25 godina (50 kilometara), a kamoli da gradite dalje
A sto on. Zar ne bi trebala drzava?
Najviše stranke kradu na izgradnji autoputa, a sami kajmak kupe Izetbegović, Čović i Dodik. Nažalost nikada niko to nije istražio. Radove skoro uvijek izvode stranačke firme. Ako se i dan danas u Njemačkoj npr krade pri takvim projektima, mogu tek misliti šta ovi hronični lopovi rade u BIH
@kolorit Čuo sam priču da u Hrvatskoj kada se gradila Dalmatina za svakih 30 km izgradjenih se napravila jedna vila u Zagrebu
Imam ose ispod tavana, drage su mi, pa sam mislio da se registujem kao gazdinstvo koje se bavi organskim uzgojem osa. Bi li kao takvo registrovano gazdinstvo mogao da apliciram za neki grant, ili javnu nabavku?
Ovaj se nameracio je*e ne vadi
@Madjionicar a mi mu plješćemo rukama
Još će ispasti da mu se moramo MI građani izvinuti što je pokrao tolike pare,još ga plaćamo dok je suspendovan,ovo nigdje nema osim u zemlji apsurda i kriminala.
Od zeta jaran ima kartonažu, pa kupio jaran ovoj punici CT
Od zeta jaran ima kartonažu, pa kupio CT punici od jarana
Maknite ovog lakrdasa prije nego sto nam citavu drzavu raskuci ili unisti. LIjepo je g.dine Izetbegovicu pricati smireno i sistematizirano o procesuiranju krivaca kroz sud, ali je puno bolje maknuti ljude iz vlasti za koje postoji i gram sumnje da su ucestvoali u nezakonju dok se istraga ne zavrsi. Novalic TREBA BITI SMIJENJEN ako imate imalo pameti i obraza.
Sta kaze osam dionica? Pa koliko su duge, po jedan kilometar? Rasparcaju to sve u stotine dionica i na svakoj kradu.. Najbolja opcija je bilo dati pod koncesiju i neka ljudi naprave i naplaćuju
Oh Novalicu kurca mi se napusi.
Samo graditi,nema čekanja i odugovlačenja!Svi protesti mještana i sporovi,tužbe,ovih ili onih su samo da bi se naplatilo više novca od države!Sve je to foliranje za javnost!
PREDMET RESPIRATORI ODREDJUJE PRAVAC DRUSTVENE STVARNOSTI ILI U PRAVCU TOTALNOG KOLAPSA LJUDSKOG BICA I APSOLUTNE NEPRAVDE ILI U PRAVCU RADJANJA TRUNKICE NADE ZA PRAVNOM DRZAVOM. OD NALOGODAVACA DO SITNIH KUNICA SVI MORAJU ODGOVARATI ALI PRIORITET NALOGODAVCI.
Zavrsi ti ovaj dio do ZE, mislim da ce ti biti najpotrebniji.