Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što su svi digli cijene,svaka komponenta je skuplja,a i dodatno su oni zacijenili kao da prodaju premium a ne narodna auta...prosječnom Njemcu je novi Passat preskup
jarane kifla pola marke halo ba jel to normalno?
Prosjecnom Njemcu je i biciklo preskupo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako ti je mala moja kad ste zurili da sklapate aute u Kini, kao i sve ostalo, sad kad su Kinezi kopirali vase tehnologije i poceli da proizvode svoje kukulele. Sad se slikajte.
Jarane Amerikanci sve proizvode u Kini, pa nisu propali kao Njemačka. Pukli su jer su pod okupacijom kao BiH. Kada su krenuli da dolaze sebi, donose sami odluke, digli su im plinovod u zrak, podigli im cijene energije 10x, a reketaju ih sa Ukrajinom... Game over.
nisu kinezi kopirali jer kinezi proizvode tehnologiju koju švabe nemaju
Jel se to dijaspora vraca?
Klasika.Balkanski pametnjakovici dijele savjete, a vlastita kuca im oborena ima 40 god Braooo majstori.
Ja se izvinjavam fanovima jednog Passatera, jer za 60 do 70k eura se dobije nov Toyota Land Cruiser, prema kojem je taj isti Passat igračka za djecu.
Bitno je, da se naši još uvijek kunu u Goljfa 2.
eh pa hebiga, golf 1.5 TSI R line danas kosta 42.000 CHF i to u Svicarskoj gdje je PDV manja i prema tome jeftiniji je nego u mnogim zemljama. Novi Passat preko 70.000 CHF.. malo ste pretjerali s cijenama druze.
Pa kad ste nabili cijene, kao da je ne znam sta....a i forsirate EV, eto vec najavili da nece golf biti vise sa SUS motor, a koliko me sjecanje sluzi ukidate i TDI.....
I pakne za adidaske su preskupe pa se ljudi ne bune koliko bi trebali. Mi nemamo firme poput VW a nekako prezivljavamo. Svabe nemojte se previse sikirati moze se i bez VW
da mi imamo sposobne ljude pa im prodat pricu i otvoriti tas opet
Naravno, solidarnost ne dolazi u obzir. Bolje 50.000 gladnih otpuštenih radnika nego da nekom od šefova ne bude povećenje prihoda.
Nijemci tebaju pocet naplacivat autoput i eto para
da vam golf nije izašao na 60 hiljada (osnovni model), mozda i ne biste propali auto koje je po svojoj namjeni trebali biti vozilo naroda (des Volks Wagen) je postalo žara, a neopravdano sasvim.
sami ste sebi krivi, unistila vas pohlepa
Ugasite se Svakako vas samo nas covjek hvali
I sta se radi onda? Ceraj goste.
ti gosti su menadzeri koji ocekuju bonuse