Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turkish meni bolji od svih u Evropi. Sve ostalo u rangu wizzaira
Potpisujem a ko moze nek se koloni onog pastorceta Lufthanse i Turkish al, SunExpresa, ono povoljna cijena i kad se ukrcas i poleti avion pa dodje teta sa kolicima sa hranom i vidis cijene, povraca mi se, trokutasti sendvich 4,voda naj manja boca na svijetu 2.U povratku Trkis al, mi nakupovali sendvice,sokove kad sve u cijeni,jedi, pij..
@imprezas, samo me intersuje koliko ti je hrane trebalo za dva sata leta?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Realno sve. Na letovima Lufthanse ne daju ti ništa da okusis na evropskim letovima. Daju ti malo vode da ne dehidriras i padneš u nesvjest.
Moj mali doprinos, najgora europska zrakoplovna tvrtka je Lufthansa. Šteta da ju je Njemačka spasila.
Ne moze Singapur air biti ispred Emirata ni pod razno ni platom ni radnicima ni uslovima u avionu a ni broju letova
Nema nijedna americka kompanija, ukljucujuci cijeli americki kontinent.
Kako ce i biti kad je Evropa socijal komunizam... U socijalizmu i komunizmu rastu samo porezi a ostalo nema hajra. Zivjeli!
I dalje sramota sto nemamo nacionalnog prevoznika kao drzava...Skoro svaki nacionalni prevoznik je na gubitku, to je normalno jer su cijene niske ali je bitno da ljudi te drzave mogu putovati...osim u nasem slucaju.
Vecina aviokompanija ne nudi nista na kracim letovima, zasto to svima nije jasno do sad?
najjace ovi sto lukaju nema vode...ko da nikad nije putovo avionon pa ne zna. brate ponesi praznu flasu i natoci..cim prodje kontrola mozes natocit, naspi sebi, al ne svi zele da glume neki nivo
kako fly bosnia nije bio u top 5???
AirSerbia ubjedljivo najgora u Evropi. Skuplji od Etihada a gori od RyanAira.
Barem postoji i prevezla preko 4 miliona putnika prošle godine.
Rajko Er :----------)))))
Lufthansa non stop strajkuje.Pa hocete li se dogovoriti jednom?
Sta su uslovi ocjenjivanja, pa mogli ste prevesti i ostatak teksta a ne samo listu ;)
Samo Bosna Air...kad stignes negdje nisi siguran da ces se vratiti...usluga super...burek, cevapi, kiselo
Turkish ispred Lufthanse i Austrian? Dajte molim vas .
taj komentar moze dati samo neko ko nije nikad letio
Austrian,Lufthansa,Swiss nekada davno bile pristojne,a sada na samom dnu.Scandinavian je donekle drzao nivo i British,ali se sve to pokvarilo.Nagurali sjedista po dva tri reda,hrana,usluga nikakva.Nije ni cudo da nema evropske airline u vrhu.Turkish je zasluzio definitivno,ipak su odmakli od konkurencije.Ne mozes na svemu da stedis.