Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj protesti vlasnika poslovnih subjekata, a ono 17 fotki protesta ispred Ejubove pekare. Hahahahaha
Inshpekcija mora da provjerava higjenu Kucuce.. da nebi gliste sirio! 😀
@gooAQmega Sad će mu tek trenutna vlast poslati inspekciju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kume ti ili pravis dobru kampanju za sebe, ili ne znam sta je drugo. Svi su svjesni da ovi sa vlasti mirnim protestima nece nista uraditi, jos kad vide ovako po portalima ko je protestovao sutra je inspekcija u punom sastavu na vratima.
@sir....kako se posvadjo sa sda....sad mu cesce inspekcija dolazi, to i jeste problem.........nije se po klixu zalio prije koju godinu kad je uzimo pinku
Opasan mali papak
ejub hucuk hoki
samo palamude bezze
Je li vam OK da Fikalni Uređaj od KM200 prodaje Bevandin sin za KM1,400? Da banka naplaćuje za polog na račun firme KM7 minimalno? Staviti svoje pare na svopj račun?? U redu vam je da vam neko zabrani rad zakonskom odlukom i da nije u stanju donijeti mjere da pokrije bar dio troškova , dva mjeseca, a da se pri tom ni vlada, ni razna tijela ni posalnici, niko ne odrekne ni JEDNE KM??? NIKO nije ustao i pobunio se. I onad Kučuk ne valja?? Licemjerno.
Gledam i samo kritike. A to što notar za 20 strana teksta pri registraciji uzme milju maraka, što općina uzme od 200 do milju KM što ti na vratima piše naziv firme, što vanjsko trgovinska komora hoće 1% od tvog uvoza ili izvoza iako ti nije ništa pomogla, iako nisi čalan komore, što TZ traži svojih 500KM godišnej iako nisi član, što redovni pregled fiskalnog uređaja od 1 minut košta KM50. To je sve u redu? Je li vam to sve OK????
ne seri....ovo je klasicni profiter
@Mirsoamerikanac To se zovu parafiskalni nameti i u ovoj zemlji ih ima mali milion. Nikad se necemo toga rjesiti. VTK je nasljedstvo onog sistema i nema veze sa danasnjim sistemom. Komoru treba ukinuti kao takvu
Haj kad opet bude Blajburg, Francetic i nesto sto se dogodilo prije 70 godina izaci ce “saraj partizani” na proteste! Ovo sad, korupcija, respiratori, nestali milioni i maline, nepismena vlada, masovni gubici poslova... nema potrebe to ne utice ni nasta!
Ovaj kučuk je klasično kukavičje jaje ezdea.
pekare su uvijek dobro rdaile što oni štrajkaju sad
Kucuk Ejub je nesto najmizernije i najlicemjernije.Munafik
Fodil ce sve to sto pise na zutim kartonima uzeti u obzir.
Moj Ejube,da Bebek,gdje somune kupujes,protestuje to bi se moglo i shvatiti,ali ti,marketinski pohlepnik........
Fadil se usr’o od straha!Sad ce morati jos milion maznuti!
Mislim da bi ti ejube trebao zasukati rukave i raditi a ne širiti populizam
Sto oni protestuju?Kifla 17 maraka bez pdv-a.
ejube vajdu ga...i ti si sumnjiv