Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada je bilo dodjela sredstava za male privatne biznise, onaj ko zna tu raju, zna da su svi koji su dobili bili njegova bliža raja.. nema razlike u moralu ovi sad što su na vlasti , i oni prošli..samo što su prošli bili "brđani" i nisu se znali ponašati pa je izgledalo da su mnogo gori. Ovi su pismeniji i lukaviji mnogo..
Muzure postovao sam.te ali si totalno razocarenje
A u opcinu zaposljava samo siptare koji mu plate za to 😂
Kako si kreirao okruzenje za biznis, tako sto si mjenja sijalice po sokacima, pravio asfalt po ulicicama! Skole nema, vrtica u Luzanima nema! Najveci projekat dvorana u Hransici, a prije nje ima 10 bitnijh stvari. Tanka je linija izmedu vas i SDA, a sta ocekivati od ljudi koji su godinama dizali ruku za sva zla SDA ubzadnjih15 godina!
Tram vaj do hrasnice sam nikao? :D dvorana odron bila, mi kad smo trenirali tamo prije 20godina bila je zrela za renoviranje
Izdvaja Muzur pomoc za gazde kafica, kako mladi mogu da besposlicare. Sramotno. Bljak
O D L U K U o dodjeli sredstava I Na osnovu utvrđene Liste kandidata po ukupnom broju ostvarenih bodova po kriterijima i mjerilima Javnog poziva za sufinansiranje samozapošljavanja sa područja općine Ilidža, dodjeljuju se novčana sredstva za poticaj i podršku sljedećim licima u svrhu registrovanja samostalne djelatnosti:
ajde, ovo mogu podrzat.. mada i ti sto ce dobit podsticaj vec rade samo se ovako svake godine saltaju i uzmu podsitcaj
al ono za podsticaj kupovine stana, to treba pod hitno ukinut
Opet placeni clanak
Sta je s prevozom djece iz Tibre do najblize skole? Niti napravljene skole, niti obezbijedjenog prevoza...nasim parama gloginje mlatis! Pa i ovaj prosli nacelnik nam je obecavao skolu i objasnjavao zasto "ne moze"...mogao si napraviti razliku time sto ces pokriti troskove prevoza do najblize skole osnovcima nasim parama u budzetu (mi smo ga napunili, od nasih su poreza)...ali to nisi uradio. Da si ti zdrav i ziv...ali glasovi idu drugome.
Prodao suplju, i sad ce je prodati opet (maloumnim) pred lokalne izbore, gdje ce iskopati temelje za skolu, kao nesto se radi....Sjecam se da je prije godinu dana, tacnije pred opce izbore (iako nema veze sa njima doticni), objavio live u kojem maše gradjevinskom dozvolom i najavljuje kamen temeljac i gradnju skole, ali poziva da se glasa za trojku. Glasao sam za njega na lokalnim, kao i za trojku, ali Bgm ni u ludilu vise. Makar glasao za anonimuse neke...Svi u 5 deka, sto bi se reklo...
Na ovim izborima nemas glasove iz Tibre. Niti je skola napravljena niti si prevoz obezbijedio do trenutno najblize skole...a od nasih poreza se puni budzet Opstine Ilidza kojim smo ti povjerili da upravljas. Izdao si nas!
Nacrnja vlada u posdejtonskoj BIH
dajte svakom po 8000 i nemoraju radit godinu
Sta li je sa memicem, zna li se sta?
To nacelnice Bog ti dao!
Selam alejk đe sam ja tu ?