Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan "može ali ne mora zakon" kao i zabrana pušenja. Iluzija od države
Naravno da će raditi u onim općinama u kojima stanovništvo nedeljom ne ide u crkvu, a Croati ako hoće nek se uvedu u ŠB, Grudama, Međugorju i subotu kao neradnu - namamo ništa protiv.
Pitajte Hrvatsku kakvu je korist došla od uvođenja nedjelje pitajte pa će reći da nabiju to na neku stvar ko im nametnu. Jer da se izlazi radnicima u susret onda bi svima bilo zabranjeno raditi nedjeljom, zašto trgovine zato što Lanci marketa veliki finansijeri političkih stranaka imaju problem sa radnicima i radnici ne žele raditi za malu platu i jedan slobodni dan, sad sa nedjeljom firme dobijaju luft da ne zapošljavaju dodatne radnike.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dokaz da treba ukinuti entitete
A petak neradni za opstine sa vecinskim muslimanskim stanovistvom jel moguc?
Znaci imacemo de facto podjelu Federacije na dva dijela. Svi kantoni koje Covic kontorlise imace neradnu nedelju, a ovi drugi vjerovatno radnu. Trojkasi polako ali sigurno prave Treci entitet
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako će i benzinskim pumpama zabraniti, slažem se, jer u protivnom pumpe će postati trgovački centri.
jedinstvenost u BiH je jednaka NULI
Jel ovo s namjerom općine?
O cemu oni raspravljaju
I Subota je upitna
Pa ne bih na posao nedjeljom, da se radi o zivotu i smrti. Ovdje se svi pokunje, izadjite jasno i glasno na ulicu i recite necu da radim nedjeljom.
a znaci iz hrvatske mogu doc u bejha kupit salame jaja sudzuke paradajza itd, a ja kad krenem preko granice izvrnu mi auto naopacke da nebi nasli jaje neko koje ne smijem nositi, licemjerstvo bez mjere..
U Sarajevu ce nazalost sve raditi da besposlicari mogu po SCC hodat a radnici i dalje ce i dalje rintat
uzas sta ste prohvatili i usvojili
Zakon kako za koga važi u cijeloj BiH kao i uvijek. Ako se uvede zakon zabranjena je radna nedjelja osim za Hitne pomoći, Policiju itd. Nek bude zabrana ili nek neko prijavi onog što radi u Nedjelju i kazna 10 hiljada KM. Pa da vidimo ko smije raditi Nedjeljom širom BiH.
I kao da gledam mnogi bi ljudi zakukali jer bas u nedelju moraju hitno u trgovinu.
Ali glavni hercegovački Biskup je naraedio da prodavnice neće raditi nedeljom i tačka!!!
Mogu zamisliti osmjeha Čavaliću.
ah , da.poslodavac je moderna i uljepsana rijec a inace je u prevodu lopovcina.I ja upotrebljavam moderam izraz za ljubavnicu a to je zenina zamjenica.
Znaci, bez veze trose narodne pare na plate jer sve sto usvoje, moze bit a i ne mora..drzava slucaj.