Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne mogu da vjerujem da Sarajevo ne moze da nađe deset intelektualaca, inžinjera, arhitekta....Ljudi koji su stručnu...Vladu KS vode difovci, nižerazredni službenici...Na šta je glavni grad spao bože sačuvaj .
Kako se peru peru pare i štimaju tenderi preko ovih planina. Desetine, da nekažem, stotine miliona su ulupane u Bjelašnicu a gore samo niču zgrade podobnih gazda. O Igmanu i Trebeviću da ne govorim.
Kapitalno ulaganje je valjda u zdravlje. Zasto je Sarajevo zagadjeno? Sta ce ti luksuz na bjelasnici ako ces crknut u gradu od zagadjenog zraka? Ako je populacija 'nezdrava' od zagadjenog zraka, propasce ulaganja na bjelasnici. Izgradi se zdravlje prvo, pa ce i i sve ostalo doci samo od sebe a ne ovako sve na silu raditi, jer i drugi rade isto kao na primjer dodikovo ulaganje u hotel na brdu-ocajno seljacko-zaostalog dizajna. Idiotluk bez granica.
Sta se treba uraditi? EURO 7 uvesti i zabranu lozenja? Na Sta ce se narod grijati? Na ledu? 😂😂😂
a nista od masih skijalista. bacene pare. vec sad ima snijega svake prestupne uskoro nece ni padat. investirajte u setnice, penjalista, kabinski transport i to. sto se skijalo, skijalo se
Snijega više nema a i za umjetni je potrebno najmanje 0”C
Al zato možda bude smoga
Vrijeme je klimatskih promjena isplatnije ce biti ako napravite koji bazen za kupanje.Sutra +15
Smiiesan iznos
Jahorina je blizu pa se ugledajte na nju klocevi
jahorina vec sa sad ne servisira dugove. ako snijega ne bude do aprila pola objekata ide na bubanj drug moj. nema vise skijalista ispod 2500 mnv.
Golemo
skijaske staze i zica su postali smetnja novoizgradjenim objektima. molim vas da ih uklonite da se moze jos zgrada praviti.
Nema snijega, a i kad ga ima skalsmerija
Mehicu, gdje ti je onaj brat degenerik sto pravi djecu naokolo i tuce zene. Daj ga smjesti u kakvu ustanovu da mu pomognu.
Guzi ti ženu 🤣 a ako nije đaci će mu
Čuj osigurano, kao da su pare njihove a ne od građana
STA JE BA pokupovali ste apartmane i SAD HOCE HERCIKA da vas strefi ....nema snijega !!! Tako je od NASIH NOVACA KOMODIRAJTE SE !! NE DAJTE SE OMETAT...... u P.M. niko od ovih politicara ne valja ....sve je ovo SLJAM
Veleslalom ozmedju stambenih zgrada na Bjelasnici se finansira. I parking koliko sam cuo. Parking je najbitnija invezticija
Lijepo je to ali sta je sa ZETROM koja je isto dio firme ZOI 84.U nju niko nista ne ulaze i radi na tome da so ona sto vise koristi.Czo sam da je ovaj direktor firme rekao i to pred radnicima da njega interesuje samo Bjelasnica a ZETRA nista.Ako je istina odmah treba dati ostavku na mjesto direktora ili da ga oni koji su ga postavili odmah smijene.
svi hejteri ovdje ocigledno nikada niau bili ljeti i zimi na vjelasnici. vrvi od arapa ljeti a zimi dodju turisti iz regiona i sire. mudro ulozene pare u turizam se jako brzo vrate indirektno (primjer ultra u splitu). nazalost nisam siguran da je studija uradjena ovdje