Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je dijaspora tu šalji i avione i nema da ne ide. Poslije eksperimentirati sa turističkim destinacijama
Ma bravo. Wiz imao liniju za Kopenhagen iz Sa, 3 puta sedmicno vazda pun avion. Odlican potez vlade.
Gdje su Spanija, Italija, Grcka na spisku ?!? Hocemo ne mediteran a ne na fasisticke desnicarske drzave
Sta je sa Eindhovenom?
Norwegian air jedna od najgorih avio kompanija kojima sam letio
Osjete se sankcije i gušenje naroda
dajte stagod i juznije, samo ove arbajtske lokacije
Volite ljude koji žive i rade u BiH,koji u njoj podižu djecu,mlade Bosance. Manite se ovih što "ne želim da živim,radim niti da mi djeca odrastaju u BiH" koji dođu 20 dana u BiH a djeca će im imati austrijske, njemačke,švedske i druge pasoše.
E jes vas neko s aerodroma potplatio ili vam naredio da ovoliko hvalite aereodrom a nigdje veze, istrajavajte ko novinari da se rijesi problem s taxisistma na aerodromu koji i dalje pljackaju narod naocigled cijele drzave, vlade…
Veza sa Kopenhagenom rjesava cijelu skandinaviju. A to je pun aviomn jednom dnevno.
Fino bi bilo...
Bravo
bilo bi dobro da se poveze sarajevo sa centralnom evropom. bec nije dosta a pritom je skup. prag, brno, varsava, bratislava su odlicne destinacije.
hajde progurajte Skandinaviju to su poslije Njemacke najvaznije linije i da ima tokom cjele godine
Aerodrom smo renovirali, prosirili i jos samo da razvijemo destinacije na racun drugih domacih aerodroma pa cemo ga jeftino prodati. Marfiju je to glavna tema. Sigurno je vec obecan.
Ma bravo Sarajevo