Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo plate manje nego u Kini a najveće tržište na svijetu nam je pred kućnim pragom. Strane investicije bi trebale da eksplodiraju, na sve strane da se fabrike otvaraju. Ali Milorad oće da srbuje.
Danas citam da je EU potrebno 10 miliona radnika. Kad bi BiH bila stabilna i demokratski uredjena, firme bi prebacivale svoju proizvodnju u BiH. Za 5 godina nebi mogo naci slobodnog radnika u BiH. Ali Dodik ima vise koristi od srbovanja, pare se odvajaju lakse kad sistem nije uredjen, cak je milijarder.
Sta ima dodik sa birokratijom u FBiH, kad zelis da registrujes firmu papirologija do neba a trebalo elektronski da se uradi za 24 sata. Sta ima dodik sa namjetima koje drzava guli privatni sektor? dodik je samo posledica pravi razlog je korupcija i seljatluk politicara.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
propadnite skroz
Najviše pali u sječi gotove šume,šta dalje naglabati
Eto poskupljenja namještaja i iverice
JEŠČEMO ZEMLJU MILE SAMONAS BRANI I NEDAJ SRBSTVO
Jao jao . Zakucano dno
ta ce samkcije, ne da him mile da nas diraju
masala
cuj to a zasto se ne naslanjaju na Rusiju? Kinu? Indiju? Najveci licemjeri na svijetu
Nisu nimalo glupi ovi Srbi što dolaze na posao u FBiH. Tu im je plata sigurna...
pad od 32,1% je trećina industrije, trećina radnih mjesta, trećina prihoda a Duduk kaže Njemčka u problemima zbog rasta od samo 1,5% lol
I šta sad ispada zbog tople zime i zbog peleta iz Brazila koje Italija uvozi propada cijela drvoprerađivačka industrija
Problem je sto se privreda Republike Srpske previse vezala za privredu Njemacke, a poznato je da se njemacka privreda vec dvije godine nalazi u recesiji. Treba se na vrijeme prestrojiti i orijentisati na druga trzista, posebno trzista azijskih zemalja. Azija u ekonomskom smislu cvijeta, EU propada.
idi u Vijetnam sta cekas
Haha sve istina samo treba spomenuti sankcije a ne neke bajke pričati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dogodine kolaps tzv rs abd