Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
usvojili kad su svi avio prevoznici otisli.
Reforma policije entiteta RS!!!!!! od 7000 policajaca u entitetu RS Bosnjaka je 300. Prema ustavu rs Clan 97. mora se popuniti prema popisu iz 1991 godine !!!!!
Ti stvarno mislis da smo mi nekome potrebni, potrebni su oni nama. Pa nema nas 100 mil
Reforma policije entiteta RS!!!!!! od 7000 policajaca u entitetu RS Bosnjaka je 300. Prema ustavu rs Clan 97. mora se popuniti prema popisu iz 1991 godine !!!!!
moras prestati sanjati oni nemogu skupiti 500 zidara a kamoli policajaca
Svaka čast gospodinu na prijedlogu.
ako se vec mora naplatiti taksa, nek se naplacuje pri kupovini aviokarte, kao u svim normalnim drzavama. sve drugo je maltretiranje putnika.
ukinite taxe i na autobuskim stanicama dok i autobusi nisu otisli
Jadno. Nikad i nigdje nisam plaćao to. Bolje gledajte da izdajete račun u onim dvjema birtijama. Oni konobari ako do sada nisu napravili najmanje dvije kuće iznenadilo bi me. Prije mene cetri porodice potrošile po 20eura na kafe i sokove i niko ne dobi racuna. 80 eura za pet minuta posla.
Jbg sad svi otišli
Trebalo bi neko da provjeri sta se desava sa novcem u samoj Agenciji koja zapomaze da ce se otezati poslovanje ako se ukinu takse. Prica se naveliko da svaki drugi mjesec djele sebi neki novac koji nije bas mali
Zar ne mogu te kompanije preusmjeriti tu taksu na putnike. Znaci bila bi ti karta 3KM skuplja i gotovo. Umjesto 160 KM platis 163KM. Cisto sumnjam da je to glavni razlog.
Doslo im iz guzice u glavu.
Lopov je lpov!Lazov je lazov! Kao taksu po putniku ukidaju? Ali,zato ce na drugu( izmisljenu )stavku uneti npr.5 KM
Ovih taksi ima na sve strane, da bi se uhljebi dobro hranili. Agencija treba da ima par ljudi a ne da raspolaze milionima. Treba ukinut sve agencije na drzvanom i federalnom nivou te ih ponovo otvorit, ali sa stvarnim potebama. Ovako imaju para pa ih ne znaju kako potrosit.
Kasno Marko na Kosovo stize 🤷
Kome je u interesu da bh. dijaspora ne leti direktno za BiH nego da leti preko BG i ZG? Valjda ne treba dva puta postaviti to pitanje.
Ne mogu prodavat heftige klarte i jos placati takse..povecajte cijene parkinga,cijene u restotanu na aerodromu i kiosku i dobicete jedandio sredstava ali se to mora kontrlirati da ne bi zavrsiti u privatnim dzepovima vec treba koristiti za odrzavanje aerodroma
Onaj tko pokrene avio kompaniju i da lete iz TZ samo i jedini do Beca, Kelna i Eindhovena 2x sedmicno ce se obogatiti
Evo ja cu, haj ti samo malo me poguraj da kupim avion pa da se zajedno obogatimo :)
Sad zelim za sve ove godine koje sam vam placao po 3 kerma da mi vratite gamadi lopovska