Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo poskupi za 50 % pa onda spuste 9,6 % i to se predstavi kao dobra vijest, standardna manipulacija
nije drug 50% nego 75% od 2021
Da u pravu si, bilo je negdje oko 0.70 KM pa otislo na 1,37 KM
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Podigli cijenu za 100% i sad samanjuju za 10% Raduj se narode...
svi slave novu godinu
Koliko je m3 u BiH?
Ali je zato poskupio za 500% zadnje 2 godine :). Narod ugradjuje klime da se grije preko istih. Dzaba vam vise plin.
Jel manji racun sad toplana
plin pojeftinio na svijetu 75% u Dilfasistanu 9.6%
na godisnjem nivou grijanje je skoro duplo otišlo. to niko ne razmatra. još toplane rade ko da je dzaba plin, nek malo umanje toplotu, kad njemci mogu na 19 stepeni sto smo mi to bolji.
Ne griju svuda tako dobro. Za zgrade koje imaju svoje kotlovnice i koje zavise od vanjske temperature nije uvijek toliko toplo. Još gore je što ugase grijanje u 21:30h (i prije) i ako sjedite do 23:00 ne bude ugodno. Za cijene koje se plaćaju može to i bolje
Jest pojeftinio za Energoivest koji ga kupuje od koga ga kupuje. Ali za krajnjeg potrosaca ostaje samo jedna velika rinaka. Isto kao i za akcize za corbu.
Grebo vladu… U saboru.. Politiku… Grebo sve njih redom!!!!
opa, slatka
Hoce li nam retroaktivno vratiti novac? Jer smo ocito placali preko realne cijene
Poskupi - ne valjaju. Pojeftini - ne valjaju. Prvi sam osudio poskupljenje i kritikovao, isto tako pozdravljam pojeftinjenje pa kakvo god bilo. Još se nije rodio taj insan ko je našem narodu ugodio. Nit će se ikad rodit. Samo sjedite i kukajte kako ništa ne valja. Nemojte slučajno nešto od života napraviti pa uraditi nešto po socijalnim pitanjima. Ne, nije to za nas. Sjedi i pljuj. Samo nek komšiji crkne krava.
Zelim da pitam, jako me zanim, koliki procenat korisnika plina je u BiH?Ko taj plin koristi, i cemu ova informacija?U BiH se 70% koristi ili drvo ili ćumur, 30% ostalo.U zapadnim zemljama plin se koristi 80% za stanovništvo tu se ubrajaju peć, 20 % peći je sad na struju, ova kriza plina ne utice na BiH 2%.Haj Ć.
ne znam zašto pucate minuse samo sam se zelio informisati, koje ste vi ameba, i pokimoni hahahahh
pojeftinio je svugdje u svijetu. putko se malo preracuno.
A na računu isto deranje
sumbenvcionirati sve potrosace plina i zastititi nase zivote.