Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar badnjevic nije stručnjak za respiratore??? Kako su ga uhljebili a strpali nevinog covjeka u zatvor
Nevinog? On mozda jeste nevin i zrtveno jagnje, ali je kriva SDA i Sebija, jer je to njihova kuhinja.
I Badnjevic nije strucnjak samo za respiratore...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Najgora usluga i podrska, vjerovatno u regiji. Kad nazovem, samo sto me ne pitaju - a sto me zoves samo 3 sata pred kraj radnog vremena?
Marku koju uzmu svaki mjesec nizašta, ako bog da potrošili kao stečajnu masu
Kovačević je "stručnjak" za pranje novca, offshore Kovačević, zato ga je Kona imenovao. Koni je u Nedjelju potop ako Bog da.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kasno je. Loša usluga i ponuda, nadrkane šalteruše i visoke cijene su vam obilježje.
Kad sam ja ovo predlagao prije pet godina rekli su mi da "ma kakav ti".Takodjer sam predlagao pored digitalnog potpisa da se bolnice i domovi zdravlja digitalizuju, da možeš zakazati termin ili meeting sa doktorom za konzultacije preko stranice ..Ali jok zato i radim samo sa strancima u IT sa našima ne želim ništa više da imam.
ovo sam im ja rekao. Niko mi se ni zahvalio nije.
hocu da nodoplatim kredit na BH Telecomu putem bankarske katice i udarim na zid, moram se prvo registrovati, komplikacija do j.ja. Odeš na Haloo, internet stranicu koja je toliko prosta i jednostavna i bez ikakve registracije doplatis u sekundi kredit bankarskom karticom. Eto to ne možete napraviti, a pričate mi o digitalnom podnošenje zahtjeva za kredit.
Biče kao kod nas GGM Šabani se hvalio na sva zvona danas nigdje nikog a i registracije vozila bit če na Tehničkom i nikad do danas tako i ovo gdje če uhljebi
Bravo ua BHTelecom i za ovaj potez. Dosta je vise gubljenja vremena i cekanja u redu. Evo upravo sam danas u MUPu izgubio 2 sata cekajuci u redu,da odjavim auto,za sta treba 5 minuta. Sve treba digitalizovati i da se na dva klika zavrsava.
nije ovo do telecoma nego do ministarstva prometa i komunikacija koji poprilicno rade dobro posao. Samo da ukinuti podizanje CIPS potvrde za svaku glupost, napravili su posao
E jeste se i sastavili, Badnjevic kompleksas i BH telekom koji nije uspio na opticko prebaciti ni 2% korisnika
Najbolje ti je da pređeš na drugog operatora. Tržište je liberalizovano, pa proberi. Ostaje ti i isti broj. Tako te BHTelecom više neće nervirat.
a šta ce uhljebi da rade ako nema saltera
Neka klix napravi intervju sa Lejlom Akšamijom
Dildo
jeste li to kupili firmu iz USK sa dva zaposlena i prociejjjenom vrijednosti jedva 500k KM za vrtoglavoh 3 miliona KM? Burek direktor
Dopusti klixe narodu da kaze sta misli o Forti. Uveli ste cenzuru na Trojkase, da ni najobicnija rijec kritike proci nemoze. Stitite ih kao zeceve. Ali dzaba, narod ce ih otresti i zbrisati sa politicke scene zauvijek.
Super je to, al sta sa SDA uhljebima u telecomu. Valja na biro.
Proklinjati ce radnici Bhtelecom a dan kada su čuli ime ovoga
Već proklinju, Kovačevića je Kona(ković) da mu pare iznosi iz BHTelecoma. Konaković se mora poslati na smetljište politike. Ljudi ne smiju zaboraviti da je Ramu Isaka Konaković uveo u Vlast.
Hitno privatizirati,usluge grozne.