Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo mi dio nicega.
Tamni vilajet bio i ostao
Sve što žele neprijatelji BiH to nije dobro za nas, tako da ni ovaj Otvoreni Balkan, samo bez nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne, mi to nećemo. Zamislite da nam bude bolje, da doživimo neki progres. Kako bi onda mogli stalno kukati, tražiti intervenciju. čekati dijasporu da dođe i donese nam nešto para što su zaradili perući WC-e. Kako da volimo i poštujemo kad nas 30 i kusur godina godina uče da mrzimo. POgledajte samo djecu, koja su rođena vani nakon rata. To je potpuno drugi mentalitet, drugo razmišljanje.
Drago mi je da BIH nije dio ovog velikosrpskog projekta.
Ih kad sad pocne transport pohovanih smrznutih kalasnjikova , barenog kokaina i raznih peksimeta
Svi rade na nekoj vrsti spajanja ujedinjavanja radi interesa građana samo ovdje
Sad ce se roba iz Srbije legalno svercovati, varalice sa svih strana ce se ujediniti, korupcija ce procvjetati, a narod ce glasati nacionalisticki pa dok ide ide.
Nismo prispjeli ni za mali sengen... e jesmo pametni, najpametniji oduvijek bili
jad i chemer
Ko voli Srbiju široko mu polje,nek izvoli.
Naravno da nasi nisu potpisali. Kad su oni napravili nesto dobro za ovu zemlju i njene narode? 🙄
Jesmo li članica CEFTA-e? Jesmo. Imamo li nekakve vidljive prednosti od toga? Neka nam netko kaže. A blokada na granici je bilo, neovisno od potpisa...
‘Ta će crna i nesrećna BiH. Ionako se još i raspada.
mi smo dio-čevapa.....dobro, možda i hurmi.....kmeeeeeeeeeeeeeeeee
Logično da je za prehrambenu, sad će Srbija preplavit tržište Albanije i Makedonije svojim proizvodima, jer njima toga ne fali niti treba, ne gura to Vucic dzabe...
Naravno da nismo. Samo treba pokopati privredu, ne treba nista izvoziti, i onda se cudimo sto se firme, obrti zatvaraju i sto ljudi idu raditi negdje drugo. Za 5 godina će napraviti Černobil od Bosne.
Hvala Trojki što je dobra sa Srbima