Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predizborna ...raaaaanjjjjaaaa.. Kakva laž...
Čuj ovo!! Prijedor putevi radi cestu za Bihać,bezobrazluk pravi.Respekt za KOV Grad Buzim,firmu koja kvalitetno odrzava ceste širom USK.
Uskoro autoput Bihać - Tokyo.
Obilaznica iz Kladuse prema Cazinu nije ni zavrsita 5% a ovi lafo o nekoj novoj - Prosli izbori obecali aerodrom, eno piste makadam
Zavrsena...
Ova se cesta gradi 10 godina...svake po 500m biva gotovo...
Uzmite pare Krsjišnici, potapšite ga po ramenu i nogirajte u oktobru
Nešto kontam šta je to bilo u bivšoj državi za kojom mnogi bošnje i danas bale a tiče se saobraćajnica koje su redom prolazile kroz gradove kao npr u Zenici, Tuzli, Bihaću, BL itd, zar nisu mogli napraviti zaobilaznice oko većih gradova davno.
Bile su one u prostornim planovima ex Yu...ali lokalni serifi izgradise motele,trzne centre, pumoe etc...a ova drzava je nemocna protiv toga
@Aallaa: Nije ta ideja dolazila iz bivse Juge. Zbog drustva u kojim si odrastao pojeciras sve lose na Jugu a sve pozitivno na zapad ili cak Hrvatsku. Ta prijasna modernizacija gradova dolazi iz Amerike. Auta su im jedini i glavni nacin za transport i da se tako gradovi time trebaju prilagoditi. To je pocelo sa izgradnjom interstate highwayom, tako su i po Americi sravnali centre gradova. Tako je nasto i novi pokret koji to hoce da vrati nazad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imamo podatke o investitoru, izvođaču, imamo vrijednost ugovora, a slučajno fali jedna bitna informacija: ROK ZA IZVOĐENJE RADOVA. Koji je rok za izvođenje, kad će cesta biti u funkciji, to je nebitno.
Autonomna Pokrajina Zapadna Bosna, glavni grad Bihać.
pa imaš USK koji ima više ovlasti nego što je AP ikada imala
Svi u Krajinu kad im trebaju glasovi nose obećanja, samo pola da ih je ostvareno do danas bili bi Švajcarska... još nam je sreća da su izbori svake 2 godine..
Ovo predizborna patka nema od tog ništa godinama se priča o tome al samo pred izbore...
Lijepa izborna godina
15 miliona u Bihac i Tuzlu, ne moze, prebacuj lovu u Siroki.
Nema se vise sta graditi u Sirokom. Sve sto se moglo tu izgraditi, izgradilo se.