Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li i Medjugorje uci u fokus ili idete samo po mogucnosti na Sarajevo?
Eh kad bi smjeli...
U Međugorju je sve po zakonu. Tamo vole državu.
Listica, Posušje, Čapljina,itd. Tamo je kriminal. Tamo malo češljajte
Iznesi argumente a ne nagađanja
Nisu to mjesta gdje se kupuju najskuplji automobili u f bih
O kojoj zaštiti na radu? 10 mejlova je od mene dobio glavni inspektor za rad Željko i na kraju odgovorio da nema nadležnost nad privatnim firmama . Zašto onda privatne firme potpisuju sa radnicima Federalni ZOR? Neće oni ništa velikim poreskim obveznicima. A o kantonalnoj inspekciji da i ne pričam koliko nepravilno vrše nadzor pa po naredbi moraju po dva puta ići i opet ne urade sve. Je li inspekciji moraš sve nacrtati ili nešto moraju i sami otkriti? Cirkus
Ocel kineze u rajlovcu iko malo pogledat??ocel ove sto oko pijaca prodaju sto ne placaju nikom marke?? Ocel to iko pogledat ???
Kraj godine, fali para za regresa...
Kiseljak! Hmm
Za svaki narudžbu za stolom vam konobar treba donijeti račun tako ako naručivate 4-5 puta u toku vremena za stolom natrpa vam računa pun sto. Pitam konobara možeš li ti meni donijeti ove papire na kraju kaže ne smijem bogami platili smo kaznu 3000 za narudžbu sok i kafu dok sam otišao po kafu inspektor sjedio i vidio da je sok bez računa na stolu. Pa ovo nema nigdje osim u kantonu Sarajevo svugdje tražite na kraju račun da vam donesu osim u KS . Dere HDZ kanton ko misa jarca.
Teška smijurija.
Harač turski je bio ništa naspram ovih haračlija. Fali para u budžetu potrošili novac zadužili i 9 koljeno sad treba napuniti budžet otimanjem od bijede. U prošli petak ponovo nas zadužili 10 miliona za tramvaj do Hrasnice. Peti put uzimanje kredit za tu prugu a pruge nigdje ukupno zaduženje prošle sedmice 60 miliona .
Samo kod nas u Bosni se zna gdje ide inspekcija i koje papire treba dati,cim upale auto zna se
Koje gluposti, najaviš inspekciju da bi se oni koji rade ne zakonito koji dan pridržavali zakona.
I to dobro pojačajte sa provjerama jer brzo se nešto bogate, pa malo da se ispita kako
Ispraznili Trojkasi budzet pa sad to treba namiriti deranjem kazni.
To su naučili od koalicionog ahbaba dodika. u RS deranje nikad nije prestalo.