Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Piramidalne prevare, ko Visko
bas tako
kolko ce ljudi ostati u Bosni bez posla...
Moja strina je izgubila posao bas nedavno
Ova firma je radila na principu piramidalne sheme, prodavaci na dnu (studentice, domacice) imale su svega 3% zarade, dakle na 1000km prodanih proizvoda 30km zarade, ali zato su imale "popuste" pa umjesto da zarade samo su sebi jos dodatno narucivale beskorisne proizvode i trosile svoj dzeparac
Sve propada samo vojna industrija jaca, pitam se sto li to
sekta
Bankrotirase ljudi, kako ih napusti nas veliki bizMismen Nermin Muzur, veliko ime Avona u proslosti, a sada nipov nacelnik Ilidze.
Bezveze vazda bio, nije mi ni malo zao. Parfemi za ubijanje buba...a sminka ko djecija...
2000- itih kozmetika, nije se imalo bolje sli morao si mirisati kad si sa trebom. Pa danas vecina trznih centara valja fejk parfeme a da ne govorimo za ove druge sto BDC prodaju za 100 markica
Cisto sumnjam da ti mirises kad koristis treba u recenicu
Steta, meni su bili dobri garantujem, da drugi nista bolji nisu, ali skuplji sigurno jesu
Kozmetika za zemlje treceg svijeta
Sta se vrijedjate na moj komentar, niste samo vi kupovali, i ja sam. Robu rasturaju domacice i curice po skoli, parfem mirise dok ne izadjes napolje. Za zemlje treceg svijeta bez dileme.
Ti ga mozda nisi koristio, ali nisi koristio ni skolske knjige. Nema velicina mozga mnogo veze sa inteligencijom. To sto imas ovecu lubanju, ne znaci da si nadaren.
Talk sadrzi 90% proizvoda