Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E tugo moja godina je 2024 a jos nema autoput Sarajevo-Mostar i Sarajevo-Tuzla, milijarde donacija poslije rata. BiH je trebala da vrvi od cesta i autoputeva .
zato Bakir i njegovi mali pijuni imaju banku svoju, trzni centar, milijarde u nekretninama od BiH do Turske, a najgore od svega sto su se ovi pijuni oko SDA i njega vise nakrali,nezasiti lopovi. Ti ljudi krsdu od Srebrenice da nece od drugih donacija.
Da nije Novalića i ono što je uradio , po KonaKoviću,Njivi i. Forti bi se mogli vozat samo u ona tri žuta tramvaja. E toliko su izgradili..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jxbalo vas vise snimanje dionica, ovo je trebalo biti pušteno prije 20g
Još jedna pobjeda H nad B. I magarac bi izvukao pouku, ali B ne može!!!!
Neka HDZ ima autocestu!
brukaaa da je ovo prije prije izgradjeno od autoputa Sarajevo -Tuzla. brukaaa i poniženjeeee velikoooo velikoooo. zamisli Tuzlanski kanton generira u svemu , ama baš u svemu duple pare os HNK i opet prije. jima put dole. Velika bruka i sramotaa i nesposobnost bošnjačkih političara
Autoput napravljen da se sto prije proleti kroz drzavu bez zaustavljanja, a i ono malo naplate ide MMFu ili ko je već pozajmio pare.
Sve sto dobijes vremenski na ovoj dionici, ostavices kad dodjes na granicni prelaz, gdje te ceka jedna kucica i kilometraska kolona u cekanju 1-2 sata. Sta si dobio?! Nista. Oprale se pare na autoputu a zivot nije poboljsan ha ha
Sve sto dobijes vremenski na ovoj dionici, ostavices kad dodjes na granicni prelaz, gdje te ceka jedna kucica i kilometraska kolona u cekanju 1-2 sata. Sta si dobio?! Nista. Oprale se pare na autoputu a zivot nije poboljsan ha ha
Do kada više pa nije 1980.
25 godina.grade ovaj autoput.
Šta si ti izgradio u Životu???? Ja izvršim harskiri ako si za cijeli život pokušao kokošinjac napraviti...
Više smo zainteresirani za FINANCIJSKE i EKONOMSKE parametre od VIZUELNOG DOJMA !!!
Bravo za majorizirane, Tuzla ce vam platiti i sledecu dionicu.
nema te za bajama a ne da nekom sta placate
Ponosimo se kao da smo ga mi napravili nasom snagom, umom i mehanizacijom.
izgleda monstruozno, opominje na traćenje narodnih para, na uništavanje prirode, života i budućnosti cijelog jednog izuzetnog područja.
Ide malo ukrivo
do jaja