Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li Seku za direktoricu ili je diploma obavezna?🤔
@zakhaev2 Na to sve sto si nabrojao dodaj i to da nema naznaka da bi nekad u skorije vrijeme moglo biti bolje.
Gledam ove nove zgrade i pitam se koji su to strucnjaci koji odobravaju ovakvu gradnju koja aosolutno nema nikakav plan ni sklad, ni jedna zgrada ne uklapa se u okolinu a da ne govorim o prostoru oko njih. Plan grada prije 50 g.je 50 g.ispred ovih danas.
Hoceli i tu trebat koverte da se daju? Mamu vam j**em
Bravo klixovci. 👏 Ispravili ste grešku u naslovu. A meni obrisali komentar. 😁 Pravi profesionalci. 👍
I ova će se bolnica nasloniti uredno na buđet zdravstvenog zavoda kao i državne .Što je s jedne strane negativno po ostale državne zdravstvene ustanove ,a ako bude dobra usluga pozitivno za pacijente.Uglavnom uspješan privatluk u Bosni ne postoji bez državnog tj narodnog novca,tu su marifetluci izraženi maksimalno.
Lijep projekat samo sto je pitanje ko ce ga moci koristiti jer cijene ce vjerovatno biti masala a nas standard nije ni za ovo socijalno zdrastvo sa nekim manjim doplatcima
Divna lokacija za bolnicu,puno zelenila i šetališta za pacijente,miran i tih dio grada ,kakav treba za bolnicu,svaka čast za odabir lokacije.
Hoće li se pojaviti igdje zelena povrsina? Metar kvadratni barem. Sarajevo svo u beton izliveno.
Privatna Bolnica za elitu
Ma bravo!!! Konacno ozbiljan privatni kapital u zdravstvu. Bravo Asa, bravo Efendic.
ASA grupacija je sljam, dobro to znaju oni koji rade za njih
Samo kad se uvede sistem ko u njemackoj, da se mogu otvoriti privatne porodicne ordinacije, tek tad ce natod imati adekvatnu uslugu. Tu od zzo dobijes upalceno, kolko imas pacijenata. Ako ne znas raditi, ko vecina danasnjih doktora koji svije neznanje mogu sakriti u domu zdravlja, ovdje nece moci.
Ko će raditi kad je sav stručni kadar otišao u bijeli svijet. Neće niko da rada za mizeriju. Vi možete napraviti i 5 bolnica ali neće imati ko da radi, na žalost prvo pacijenata pa onda države
Kako kaže načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić, u vrijeme kada je kran u Sarajevu rijetkost - Efendicu sve mozes reci ali nemoj ipak biti neobjektivan. U Sarajevu se zivjeti od kranova ne moze. Inace svaka cast za bolnicu, ti si sigurno jedan od boljih nacelnika opcenito od rata na ovamo.
Tko je sad uzeo proviziju.
Cudo i ovo nova vlast nije blokirala , Lukavica se gradi nerealno, Sarajevo pod sankcijama od nove vlasti , nema zgrade da se pravi sve blokirano , nek se Lukavica razvija i gradi , mi cemo u cumezima da pravimo ekonomiju .