Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivo me zanima kako imamo negativan bilans sa Crnom Gorom, koja skoro nista zivo ne proizvodi, i u koje je pokrivenost uvoza izvozom jedva 20%?! Stvarno moras biti ekspert da imas minus sa Crnom Gorom!
proizvodi nikšićko, a mi pijemo ko stoka :)
Mi najviše izvozimo ljude i to one pametne, nije ni čudo što smo u deficitu.
@Mehdi07 He he, nisi ti dalje on Neuma odmakao čim tako pričaš. Upravo pamet najviše i odlazi, inžinjeri, doktori medicine, matematičari, fizičari, a hamali uglavnom i ostaju u BiH, jer samo hamalima odgovaraju bosanske plate i životni standard, kojeg u stvari i nema.
@Mehdi07 Pa naravno da jesam zato ti i govorim istinu. Kakvi uslovi u BiH, molim te. Pa najsiromašnija smo država u Evropi. Pa inžinjeru ovdje plata 1500 KM neto a vani po 3000-4000€. Pa Njemačka je čak napravila posebne uslove za dobijanje plave karte za doktore medicine, inžinjere, matematičare i fizičare. Samo se ti tješi, ali da pogledaš listu čekanja za termine Njemačke i drugih ambasada vidio bi da odlazi najstručniji kadar.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sergej Barbarez :) https://youtu.be/B2LKhecr3XA
Nigdje brace Turaka. bakir, sda, saff i faktor na aparatima
najvise se uvoze auta za guzonje
turkofili na aparatima
a ovo sa Crnom Gorom zahvalite Sandžaklijama "najvećim" živućim Bošnjacima i "braniteljima" Bosne ikada
Štao to uvoze iz Švicarske da je u vrhu tabele?
zahvalite strankama za koje glasate.
u naslovu piše "stanje nacije" .. a koje nacije?
one siromašne.