Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodavace gradjani komode za kilu luka
Da bih imao proizvodnju, moras imati radno sposobno stanovništvo. A kod nas je 50% pemzionera, 5% onih koji zbog bolesti i drugog nemogu raditi. 20% politicara. I sta treba onih 25% radno sposobnog sve da nahrani. Otici ce i to malo radne snage. Pa ce te onda biti rahat, sa svojim nacionalističkim politikama.
Joj gazda,milion grešaka u ovako fino sročenom tekstu.😏
Uvoz radne snage Engksska to radi 2oo godina.Zar je tesko prepusati od njih,Bangkades,Filipini,Indija Pakistan itd.
Osli seljaci u fotelje, to je to.
Šta nas briga i onako poljoprivreda ništa ne donosi.Važno je da nama broj zaposlenih u pet nivoa institucijama i kantonalnim preduzećima tipa EP,vodovod,pošta,KP RAD,itd raste.Bitno je da nam je stabilno ono kao naprimjer vrijedni rad politićara što donosi novu vrijednost i povećava BDP raste.
Bujrum Fojnica
Nema naroda, ošo
A dolaze seljaci u gradove....nece niko motike
U gradove i politiku.
Nedostatak strategije u prehrambenom sektoru,potrosaci ne kupuju domace proizvode,piju stranu vodu.To je put ka unistenju domaceg prehrambenog sektora.Nakon sto se unisti taj sektor,jer vec 70% hrane uvozimo.To je gubitak prehrambenog suvereniteta.Slijedi dizanje cijena prehrane od stranih kompanija.Sve skolski
Sve pare od korone iz fonda međunarodne pomoći dati poljoprivredi!
nece niko da radi ... zemlja im propada a oni se cesljaju ...
ima sira ocami
Dovoljan je podatak da u godini lockdown-a su bili veci prinosi i vise uzgojeno nego prosle godine. Za to vrijeme se oni otcjepljuju, mi im kao ne damo, kupujemo domace, iako domaceg sve manje i manje ima, vodimo ratove na strani Rusa ili Ukrajinaca, znamo sve o svemu, i da hoce da nas chipuju, a krompir uzgojiti ne zelimo.
𝐙𝐚𝐬̌𝐭𝐨 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐫 𝐭𝐞𝐤𝐬𝐭𝐚 𝐧𝐢𝐣𝐞 𝐧𝐚𝐯𝐞𝐨 𝐢 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐢𝐯𝐧𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐧𝐝𝐨𝐯𝐞?Nemoguće da nešto nije i u plusu
Iskopaj ti taj plus...ti kao komunista pravi, zemlja se raspada, Posavina u sumu se pretvorila, nigdje poticaja, svi u gradove pobjegli, a ti o nekom plusu pricas