Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad sad dođe Dubioza Kolektiv na proteste da prozivaju premijera...
Sada cekajte komentare trojkinih botova protiv poljoprivrednika. Nemojte se ibretiti na ono sto procitate. Vecinom su iz Srbije, Hrvatske i zapadnog Mostara.
VALJDA SE ZNA KO JE ODGOVORAN ZA ISPLATU POTICAJA I TAMO SE PROTESTUJE.NISU VAM DUZNI GRADZANI KOJI PUTUJU JAVNIM PUTEVIMA I GRANICE.
Gradzani su dali glas ovoj vlasti trojki
ja da sam poljoprivrednik (a nažalost nisam !) kod mene bi kilo paradajza bilo 30 KM, 1 kg-jabuka: 40 KM.....da su pametni svi da se udruže i da stave svi ove cijene..... :(
Samo vi kupujte skupe traktore i čekajte podsticaj! Kada će rudari dobiti podsticaj?!?
Na pogresne upires prstom :)
nemožeš ti seljaku nadavat samo kukaju
Šta kaže drug NJiva?
Poljoprivreda je bila MIRNA 8 godina sa Novalicem na čelu vlade FBIH, sta je sad??? 2 kvartala vlada Nikšić duguje poljuprvrednicima
Sta Nerko njiva uradi od naroda dugo ce se pamtiti. Ovo ce biti gore nego 2014.
Njiva neda Livade
Vidis ti tu da nesto nestima kad je mehanizacija stara 30+ godina.
Sta fali mehanizaciji od 30 godina? Na kraju krajeva, daj iz svog dzepa kupiti ce ljudi.