Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad se moglo reci da je autoindustrija ponos, jer si morao imati znanje i sredstva da bi imao proizvod. U danasnjem vremenu ti treba samo jak marketing a auta mozes sklapati i u Ljubinju.
jest al bez politicke volje i zalaganja nema nista, evo ti primjer zepsa u Zenici, ja od malih nogu veselio sam se zepsu jer bude ljudi sa svih strana i grad ozivi, dosao kasumovic, zenicu pretvorio u malo vece selo sto se tice dogadjaja
Turci su spoznali da je kruna svega prodaja brendiranog proizvoda a ne radne snage. Kod nas se diče ministri halama za poluproizvode i sirovine. Ako nesto ne znaju, plate onog ko zna, nemaju sujete da su sveznalice i da mora sve ici "in-house" kao kod nas
taman pomislih otvara se fabrika automobila u zenici
Togg neće nitko
Napravoti elektro vozilo je mnogo lakse, nego sa unutrasnjim sagorjevanjem, posebno ako se ugradjuje motor iz vlastite proizvodnje. U svakom slucaju, pohvale za ovaj projekat. Ako budu usavrsavali tempom koji su imali na dronovima domace proizvodnje, mogli bi imati cudo za 10 godina.
it will be a kebab car
Poluproizvod
Poluproizvod
Ne bih, hvala.
e-auto ne hvala
Ovo elektro vozilo moze praviti ko želi cini mi se.
SUS nisu smjeli pogledati :)
Turci napravili prvi auto nakon 200 godina auto industrije. Aferim Arkadaši.
Kontejner s tockovima
Izlozen hahaha ja reko otvaraju pogon za proizvodnju
Ovaj ZEPS se izgleda vraća na velika vrata!