Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpis je pola posla, sad samo slijedi realizacija a to je uvijek bio najmanji problem.
2 godine za 5 km je veliki problem. Spora i losa je to realizacija. Osim za botove koji hvale puzeve korake
👍
ebem li vam majku majcinu zar ne rekoste novac od akciza na naftne derivate ce biti usmjeren na izgradnju autoputa 3 milijarde ste do sad skupili dje su te pare dje taj autoput
Video igrice!
Dobra ova crnka!
Polahko.
lahkapo😄
Bosna zaista može biti prosperitetna zemlja. Moramo naći način da se oslobodimo okova separatizma i blokada manjeg entiteta.
"Dionica Nemila – Vranduk u dužini od 5,67 kilometara veoma je značajna jer će spojiti dvije dionice koje su već u izgradnji" - super mi ovo radimo. Sistematski, nema sta.
Hajde konačno više...
Kako smijeniše onog nesretnog Terzića autoput se stvarno gradi...