Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove prodavnice su prva liga. Nekad nemam vremena da se zarovim, ali zna biti odlicnih stvari, puno kvalitetnijih nego sto su rutine iz radnji koje samo budale placaju puno vise. Operes, nosis. U Americi je to recimo normalno, studentarija ide u 2nd hand. Garderoba je svakako mrtvi kapital. Ne vrijedi mnogo ulagat u to (osim ako se ne bavite poslom gdje prodajete svoj izgled).
Da al gdje smo mi gdje je Amerika, ovaj zakon ce samo upropastiti sve, poskupice roba od uvoza pa tek dok dodje na prodaju, a tek onda tu koliko ce biti skuplja. Znaci manje prodaja, znaci propadaju biznisi, jako losa odluka iz RS.
pa zar tamo nije kupis ono sta vidis. Zar i za polovno da mogu zalbe?
Sve sto je u korist potrosaca treba pohvaliti.
Kakva smo bijeda kad u ovakvim second hand radnjama budu snizenja..
Vlada RS donela zakon... Koliko ja znam samo drzave imaju vladu i donose zakone. Sad, sto se ta rec formalno ne koristi no rec entitet, to je maskiranje realnosti.
Pa i Kanton Sarajevo kao i mnogi drugi kantoni, distrikt, imaju vladu i mogu da donose neke zakone, ali to ne znaci da su Sarajevo, Zenica, Mostar, Brcko drzave :) :)
Hahaha sirotinjo drzava te stiti od nesavjesnih prodavaca na buvljim pijacama. Drzava se brine za vas ! hahaha
Hahahaha jao cirkusa
Šeher Banja Luka
Pa oni samo i polovno mogu i da kupe
Vidio sam ih i u Federaciji. Nisam gledao kroz prste.
Joj tuge.