Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha, cuj 0.1 % ! hahahaha.
Drzava u banani a oni imaju ovako preciznu statistiku 😁
Isto kao da svako uzima onoliko koliko mu treba. Ako je mesar povecao cijenu mesa, frizer ce povecati usluge feniranja kako bi mogao priustit meso, a vodoinstalaterski radovi odmah poskupljuju jer vodoinstalaterova žena hoce na frizuru. Karikiram al meni se cini da svi napamet lupaju cijene.
Tacno, cijene se doslovno "lupaju", nigdje veze sa realnim troskovima posla, lupi ti cijenu koja veze nema sa vrijednoscu tog posla, dobra ti je analiza, svak uzima onoliko koliko mu treba
poskupljena su samo glad za dodatnom marzom "moze se hoce se"
Bez pretjerivanja, cijene hrane u BiH zadnjih godinu-dvije odletile su preko 100% , nimalo mi nismo jeftiniji od zemalja EU, a plate i penzije su nam ko u Africi, jada jada.
Pa tko je kriv sva tri naroda
Treba brašna kupiti.
Koga vi lažete i farbate? Pravdate Nikšićevo ponižavanje penzionera i sramotno povećanje penzija. Inflacija može biti samo 12, a 2 ni u crtanim filmovima. Ispade da smo mi ekonomski div za Njemačku i druge razvijene države.
Kakve su cijene minimalna plata 1500 treba biti a penzija minimalna 900..
Ne trebamo se brinuti ipak je nas vrli premier niksa obecao fiskalne reforme i minimalne plate od 1000 ili je i to slagao hahahaha isto kao sto nas lazu za ove inflacije. Do sad je vecina nama bitnih stvari otisla preko 100 posto poskupljenja a oni nama pricaju o nekim mizernim postotcima. Nazalost kako vrijeme odmice sve vise zalim za glasove koje je moja porodica dala ovim ljudima. Od kako dodjose sve samo skuplja pa evo i struja ce nam a plate ne micu nigdje.
Tamna čokolada poskupila 100% u prošloj hefti.
Ima raja para. Zgrada i ne počne da se pravi rasprodata. Auta se voze 100hilj pa naviše. Stanovi se renoviraju nenormalno tako da ima raja para.
Koja bolan raja? Medju kojom rajom se ti to krećeš?
Valja oprati novac od droge i namjestenih drzavnih tendera....u finom drustvu se krećeš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad je skocilo 27% 2022 godine pa sad ne ide skok naglo vec ofirno po malo dizu cijene , zato im fol sad pokazuje godisnje 2% inflacija Nismo mi budale . Somun bio 0,5 KM sad 1,20 KM
gorivo se haman vratilo na staru cjenu ali hranu i ostalo i dalje dizu