Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj sda faca što drže kanton i uništavaju aerodrom
Gledaj glava, pa ovi ne znaju ni dva tipa aviona nabrojat.
Ovdje mozete vidjeti starost aviona Lumivingsa https://www.airfleets.net/ageflotte/Lumiwings.htm 2 Boeinga 737, sa 20 i 32 god. starosti. I imaju jos jedan Embraer 190/195 bez naznake starosti. Prosjecna starost 26-god. Za usporedby prosjecna starost WizzAir aviona je 5,4-god. a RyanAir 10,6.
Ovdje mozete vidjeti starost aviona Lumivingsa https://www.airfleets.net/ageflotte/Lumiwings.htm 2 Boeinga 737, sa 20 i 32 god. starosti. I imaju jos jedan Embraer 190/195 bez naznake starosti. Prosjecna starost 26-god. Za usporedby prosjecna starost WizzAir aviona je 5,4-god. a RyanAir 10,6.
Sa svim respektom za Tuzlake ali brate aerodrom skupa sa personalom i svim naokolo jedna obicna kaarra od aerodroma. A vala i putnici nisu za pohvalit
Hoce li iko napravit analizu sa kojim velikim centrima je Tuzla spojena? Prethodno, sa Ryanairom i Wizzairom Tuzla je bila spojena sa istoimenim hub-ovima sa citavom Europom, a ovo sada su lokacije koje sa namjerom moras ici da bi dosao do Tuzle ili obrnuto. Ryanair ili Wizz uooste ne leti na ove destinacije... vjerovatno neko drugi da... Ali ko? Da li ima neko da napravi ovu analizu?
Inace zelim da pohvalim bilo koji pozitivan pomak sto se tice razvitka avio prijevoza iz Tuzle, jer i sam letim u iz Tuzle, ali treba reci ono sto jeste:
HEJ VOJNICI VAZDUHOPLOVCI ....
Kompanija ima 1 avion star 30 godina
Trojka dovede Ryanair, ovi SDA seljacici dovedu neke svercere iz Grcke koji ne lete niotkud 😆
Svaka cast na ovome, jedan od rijetkih ministara koji je sposoban
Ova slika najbolje dokazuje da odijelo ipak ne cini covjeka... Jedino ova ženska doduše ima blago ali blago pitom i inteligentan lik...
Ne može se još kupiti nijedna karta za let.
Ovi iz SDA su najveće zlo što nas snađe .U TK su privatizacijom uništili sve čega su se dohvatili.Od 92' su počeli a sad završavaju.Nemamo cm autoputa,zrak nam zagađen,rudnici propali,UKC Tuzla propada,otišlo sve u pm.
Da mi je neko pricao da ce Mirnes Vejzovic i ovaj Mandalovic biti direktori necega rekao bih da je lud.Ali eto vremena se mijenjaju. Ja ne bih letio sa ovim svercerima da mi daju besplatnu kartu i padobran
Edin Forto je ugasio Tuzlanski Aerodrom !
A ovi sa slike ga ko biva vodili uzlaznom putanjom... Buahahahaah
Ljudi na slici ne ulivaju povjerenje. U ljudskom i intelektualnom smislu.
Da je ova kompanija dobra, letjela bi iz Grčke ili neke druge evropske zemlje. I imala bi više od dva stara aviona