Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za 2 godine 331 milion duga napravili i niko nepomislja ostavku i smjenu. pokrali nije ispsrilo
Zato su uklonili Novalića. Suspendovali ustav. Da bi Bošnjaci plaćali struju koliko i Njemci. Da izvuku što više omladine iz domaćinstava koja snabdjeva EPBiH kao radnu snagu. Ne omladinu iz domaćinstava koja opslužuje EPHB. Njima nema poskupljenja. Njih EU želi za vladare FBiH.
Fadil ostavio dobitak i za kratko vrijeme 400 milijuna ispariše,ali nikoga ne osudiše.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Oslobodite Fadila barem 6 mjeseci, da popravi stanje u ekonomiji od Elektro, pa do penzionera.
Trojka je za direktora EP dovela lika iz lokalnog vodovoda, ljudi moji! A u Upravni odbor likove sa višom poslovnom iz Doboja i nekog Univerziteta sa sela... Šta se moglo očekivati???
nevjerovatno koliki dug je SDA napravila .. tesko da ova nova vlast to sanira u jednom mandatu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve na Goli Otok!
Šta je ovo od kako trojka dođe sve u vraga
Pa bravo.
Okrećete pravo
Kako je moguće napraviti toliki minus, a svjestan je toga i opet se izvlači na prethodne što su bili gdje nije bilo poslovanja u minusu. Prije višak struje 2.000 GWh, sad 50 GWh i sad kao uredu. Taj dečko pod hitno ostavku nek da inače teško nama.
Platice to gradjani. Sta ima veze
Priprema Nikšić EPrivredu za prodaju, valja vratiti dug onima koji su ga doveli na vlast. Opet se moraju sanirati njihovi vrlo loši rezultati na svakom polju
Mi smo lrebogata zemlja... Gdje je lova iz Aluminija... El.lrivreda t.z.v herceg bosne nas muze tolike godine Vi se hvatate rudnika kao izgovor To je Pinokio
Kad su im plate astronomske, ne čudi.
lopovi ,pa neka narod nadoknadi FUJ
Kako?
Koliko su samo sda kadrovi izvukli miliona iz rudnika za ovih 30 godina,dobro ikako rudnici rade.
Da sam ja na vlasti ja bi krao ko nitko... Ta ih misao vodi do fotelje i onda kreće akcija
Zlatnu koku od 10 milijardi das u ruke momku koji realno moze biti nastavnik tehnockog vaspitanja
Hadžifejk noćas izlazi sa vanrednim CD-om. Dovodi svoje trojkaške perjanice da objasne puku da struja poskupljuje zbog neispravnih respiratora, Sebijine diplome i propale tužbe u Hagu. P.S. podsjetimo se da je upravo Hadžifejk u svom privatnom ratu na privatnoj tv neprestano bockao trojkaše da još nisu promijenili sve direktore državnih firmi. I da, Hadžifejk ionako ne plaća struju za svoju tv.