Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato se onaj Range Rover onoliko kvari, sad mi je jasno, kontam britanci drze kad ovi
Dva brenda koja se ponašaju kao i 99% Indijaca. Gore roki, dole smoki.
RiP Ratatata
Sad tek kontam sta znaci biti tata, ja mislio da je to kad si roditelj, a ustvari to je kad imas para
Sandzaklija
BIJO SAM U TACO BELLU MOTAJU U TACO GLAVIC OD KRMETA
Teski prevaranti braca Tata.
Koliko i sta je ponio zna li se? Pitam za ove nase politicare, tajkune i njihovu djecu. Politicaru sin jedva gimnaziju zavrsio, nije znao cm u metre da prebaci, al ga babuka odmah na drzavna jasla uhljebio, sad zavrzava odnosno kupuje fakultet i spreman je za poltike. Tajkunu namjestaju tendere, a sin nasim param obilazi od pariza do sangaja. Puno smo mi njima dozvolili.
neces ni ti nista ponijeti a kako ti zivis a kako je on zivio to je jasno,takodje vjerovatno je dao vise onima kojima treba pomoc nego sto mozes zamisliti,pozdrav!
Mi smo tate-mate za off-topic u komentarima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)