Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je raja nasjela na shuplju ovog Mandica to je za nepovjerovati.
kakav mandic,cuco vlada centrom.mandic je jedan neradnik i bezveznjak koji ne zna kud je krenuo.
a gdje je odgovornost predhodnog naćelnika koji je sa svojim savjetnikom (opet bio on prije njega) Ajnadžić &Bećirević krćmili opštinsku zemlju kako su znali I umjeli.
Srušite to sve i napravite garažu sa 3 nivoa pod zemljom i 5 nivoa iznad sa jednim dijelom za park da izgleda lijepo! To je cca 2000 parking mijesta i neka parking bude 2 KM sat! Bez ikakvih trgovina i stanova!
Mislite li da će CB urediti park? Neće. Mislite li da će gabariti zgrade biti kako na promotivnim spotovima i računarski urađenim prikazima izgleda? Neće. Mislite li da će zgrada, ako se nesrećom odista i izgradi, biti srušena što prelazi gabarite? Neće. Ovo sada je samo SDA udar na općinsku vlast, a gosp. Mandić, iskreno, nije ni zaslužio biti pošteđen.
a betonsko ruglo kod drvenije..e moj mandiću, pardon mantriću..ubiste profil grada..prvo ga nagrdi sda, sad vi..pa dokle mamicu vam..
sto ne sagrade na poljinama zgradu i jos drvece na krov ne stave da se bas uklope sa okolinom..kakav je ovo idejni projekat..uz cestu s jedne strane austrougarske gradjevine a s druge strane zid od stakla i kojekakve p..de materine..ovo samo SDA korumpirana papanijada moze da prihvati kao ideju da se gradi na tom mjestu
Crni Mandiću.Uneredio te guverner banke
Auf rastu cijene materijala lihvarima koji kontrolišu te cijene i uvaljuju nas u dugove da bi u išta ali naše parkove i javni prostor
*uništavali
Maknite onu spodobu od načelnika i dajte ljudima da grade...
Sto volim kad ovako usniju da će saditi drveće na krovu zgrade zarad da kažu kako ih je briga za zelenu površinu, a u 99,999% slučajeva taj detalj nikad se ne izvede u završnom planu.
Kod nas se idejni ne ferma ni za suhu sljivu.
Hastahanu kompletno treba pretvoriti u zelenu povrsinu a ne na njoj graditi nekakve zgradurine ma ko da bi ih gradio.Valjda nekim ljudima smetaju zelene povrsine jer su pobjegli sa njih.
Kad je nacelnik nesposoban,izgubljen slucaj
Općina centar i ima tupane u katastru
Ja sam za to da CB BiH napravi ovo što je zamislila, jer Hastahana ne liči ninašta. A Mandiću želim opoziv od općinskog vijeća.
Mandic supljator pijandura
Tuziti opcinu centar i traziti nadoknadu stete A za nastalu stetu neko mora na robiju stari ili novi nacelnik meni svejedno
Ovaj Mandic je dno dna od nacelnika.