Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju da im je u oktobru kraj - ENDE . Sto neko rece, sve covjek moze oprostiti osim napada na goli zivot i egzistenciju.
Kako samo EP u minusu 140 milona druge dvije po toliko u plusu Nikšiću đe su pare
Pogledaj u Trebević vidječeš objekte koje Njiva Šikara gradi sa Dodikom eto tu je nekoliko miliona.
Nek rade i zasluze, a i rudnici u gubitku. Pa kako nece propadati kad se samo sepure, ponasaju ko zlocasta djeca kojima ce drzava i narod poklapat nerad, javasluk, i razmazenost. Evo im Hashima Huchuka Hokija od naroda, sikter vise. Ako su dobili sigurne plate u elektroprivredi nek rade nadju nacina progresom da opravdaju dobiven komfort. Narod vecinski NEDA. Nek egoisti ostave posao i dadnu sigurnu-dobru elektro-platu i s time komfort radinima.
Do 500kw ostaviti najnize poreze i tarife jer je to stvarno dobro. Ljudi koji nisu lopovi, ne kradu i imaju veliko srce. Ekstra vece tarife staviti dodiku, konakovicu, covicu, trojki i njihovim podanicima i slicnima da budu nagradjeni za zabusavanje ekonomije kroz nacionalizam i 'djecije dosjetke' po kalupu jednog razmazenog i egoisticnog djeteta..Na 300kw i nije potrebno oslobadjati porez. 500kw je magicna cifra gdje ce stvarna pomoc time stici one koji zasluzuju.
Trojka samo nek doraduje
Stari saziv se bori sa duhovima
Struja bi trebalo da pojeftini,a nameti uz plaćanje struje da se ukinu.
Uhljebi navalili pod svaku cijenu da dignu cijenu struje
Prouzvode po 8 kf kilovat, prodaju po 12 kf kilovat. Od Lagera iz Ljubuškog kupuju 100 000 tona uglja loše kalorijske vrijednosti..Kad bude dug za koji mjesec skočio na 250 miliona računi će za struju poskupiti za 100 posto. I to je tek uvod. EPBiH će uskoro biti na koljenima sa ovakvim pristupom vođenju firme.
I ovi kuhaju žabu, izgleda…🤔
Preuzeli Elektroprivredu sa 6 miliona dobiti za pola godine svukli je 144 miliona u dug. Prijatno glasači trojke.
ciji kadrovi su na celu? trojko
sdfa mitologija o 100 M duga koji se odjednom napravio
Da ga dorade na 15%
Neznaju ni poskupiti :)
Ovo je treće poskupljenje struje u zadnja tri mjeseca,.. hahahaha,..
Sabotaza SDA i DF-a.
Sramota da se ovo narodu radi
Nasrće nam Nikšić na džepove ko hijene na ranjenu životinju.