Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha čuj privrednici Travnika?? Travnik nema privrednike već robovlasnike,prevarante,kriminalce koji se bogate kradući na radniku (robu) i grabeći od države na fiskalnim računima i obračunu poreza. Još uvijek smo najbjedniji kanton sa najmanjim primanjima i najvećom korupcijom
Živa istina. I sa sda/hdz čvrstom vlašću. I kanton koji je odbio pare od eu. Kao oni se brinu za državu nešto!
stamparija za diplome je najveci privredni subjekt u travniku. sva djeca novopecenih burzuja koja nije sposobna da zavrsi drzavni fakultet tamo diplomira. nisu zavrsili drzavne fakultete a uglavnom se zaposljavaju u drzavne firme.
Daj ljudima listu stvari koje Travnik treba (i da to ne bude opet sportska dvorana), reci im koja im je prednost uloziti u Travniku, koje su olaksice, sta opstina nudi, napravi kratki video o Travniku i posalji ljudima, ispricaj dokle je dosla gradnja brze ceste, itd. Bio sam na ovim "sjelima" desetak puta, nikada nista pozitivno nije uradjeno, kad trazimo od vlasti da nesto konkretno urade, kao da Homer Simpson prica sa svojiim mozgom, nigdje nikoga.
hej sacekajte samo da fadil izadje on ce to da organizuje
BiH ima najbolji i najpovoljniji porezni sistem u Evropi. Ovi sto kukaju po komentarima nemaju pojma, zive kod mame i tate
hm...obrazlozi? U BiH, ako se ne varam, 70% bruto plate ide na poreze. U Svedskoj (koja ima najvece poreze na pirmanja u europe), najvisa stopa je 52%. Znaci, u bosni cistacici uzmu vise od plate nego svedskoj najvecem bogatasu. Volio bih da si upravu, ali nisam vidio nikada BiH na prvim mjestima neceg pozitivnog. Sto prije prihvatimo da smo dno dna, prije cemo prestati pravdati neke nase politcare i stranke i poceti zaista raditi od nule na poboljsanju.
U stvarnosti ne treba diaspora. Eskimo S2 je domaci, tj. iz okoline i napravio je desetak stambeno-poslovnih objekata u Tr. Diaspora moze kupiti neki prostor od njega, eventualno. A parking je tema. U biti prilika za druzenje je prilika za potrositi novac reprezentacije u podobnim objektima.
Americi trebaju strana ulaganja, a nama eto ne trebaju. Eskimo je super primjer...Bajra isto, nacemo jos 2-3 i to je to. A ostali? Nismo Kuba, neka dodju svi koji zele, trebaju nam, sto vise firmi...
Uz janjetinu i hladno pivo. Ma ne
Od Travnika su napravili rupu ustvari rupcagu
Travnik se polako dize, bio sam ove godine, gradi se, uredjuje...vise su napravili u zadnje dvije godine nego od rata..
445 naravno ako gledas privatnike sto zgrcu milione prodajuci stanove uglavnom gastarbajterima, privreda nula. Opcina nije bila u stanju poplocati ni 200 metara ceste da ne digne milionski kredit i donaciju njemacke. Kad odu ovi za nekih mjesec dana nazad, vidjeces o cemu pricam.
je li ovo urednik iz Travnika ili je zavrsio fakultet u Travniku posto stalno forsira Travnik
Naivan ko marku uloži!