Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ono što lično napraviš znaš šta je. Evo primjera sa šećerom repom od koje preve pekmez. Još se stavi džemfiks + šećer odmah imaš 200l.
Ovi najvise pucaju po usima bolesljive ljude,kojim proizvode podvaljuju kao nesto super za cijene koje su nenormalne,a naguraju secera,bimal ulja itd.A "domaca" jaja su hit,svi hrane KONCENTRATOM ,ali eto to su domaca jaja i ok je da lola trazi 20 KM za skoljku neki i vise.Nek zacjenjuju al je tuga sto to ljudi kupuju alergicnoj djeci i bolesnim ,kao "zdravo" !
Možda poraditi na kvaliteti a ne podvaljivati kupcima smeće čast izuzecima.
Roba bez deklaracije,med po pijacama i pored saobraćajnica,čista prevara.
Najjace suho meso pored puta. Nalijepi pola kg prasine
E da imamo vise administracije pa da ih ima ko uvezati !