Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sazvat sjednicu Vlade Federacije i pod hitno promijenit zakon o javnim nabavkama u vandrednim situacijama
Jednostavno
Ne nego mobilizovat sve one bildere iz zatvora. nema dzaba lezat
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jel treba Tender za 10 lopata da se bar pruga ocisti od blata
Prvo da MMF uplati 400 milijardi eura, pa ako nešto para ostane, zaposliće hamale da očiste
Niko nista ne radi ja prolazio, Blada FBiH direktorima debele sankcije, jer radili ne radili plata ista!
Bili su izbori i niko nije reagovao. Sad je kasno pozivati na odgovornost i sad živite sa posledicama. Vi i ne znate šta su vam žile kucavice.
Formirati ORB kad su mogli izgraditi prugu Brcko-Banovici za 6 mjeseci mogu i ovu osposobiti za 24 sata. Izvinjavam se na tekstu sjetio sam se da je nasa omladina rastjerana sirom svijeta.
Pitajte svoju djecu da li znaju sta znaci posumljavanje? Naravno da ne znaju jer trenutni obrazovni sistem nema u svom planu rada taj dio. Prije su ucenici isli i posumljavali, a sta se danas radi? Sve sto su ljudi nekada posumljavali-danas se nekaznjivo krci, sijece,unistava.
sad ce nas anam oni ucjenjivati sa prugom, pruga nece biti za jedno 20god a sva roba ce sad da poskupi, neko ce dobro iskoristiti ovu nesrecu
Šta je problem?! Vlada fbih treba da proglasi vantedno stanje na dijelu teritorije i to im omogućava provođenje janab putem pregovaračkog postupka bez obaviještavanja. To su davno trebali uraditi. Ali tolika je količina neobrazovanih uhljeba.
Unska pruga propada od 1992. godine pa nikom ništa. Hoće li se najvažniji oblik transporta jedne države napokon dovesti u red ili neće nikad?
Nece nikad
Ja evo odlucio da malo odem na par dana u Bec. Nije ni turisticki, nego samo malo da se iskljucim od dronova, nacelnika u zatvorima, botova, lopovluka. Da ne bude prozivki, pomogao sam poplavljenim podrucjima koliko sam mogao. Poludjet cu ovdje.
Da Bog da propalo sve, jedino bi tad ovaj narod progledao. Ovako, svako malo kakva katastrofa koja odnese ljudske žrtve, svijet se solidariše, pa se pomogne do novog belaja. A sve ostalo isto.
Molimo ustanite. Himna Bosne i Hercegovine. t t tt t t. t t ttt t tttttt
Bosna MORA imati više brzih cesta i pruga, MORA, pravite nam brze ceste prije autoputeva bolje vozit 100 na sat nego 30 godina cekat da voziš 120...
Sad će, evo samo što nije. Kome nije jasno u kakvom smeću od države živimo, onda ne zna ništa. I čisto da se zna, zemlja i država nisu isto, imamo najljepšu zemlju na svijetu, ali zato nam je država smeće.
Šta je reći,Adriatic Metals iz Vareša ne može izvlačiti Resurse prugom prema pločama???? Neka obnove kompletnu prugu iz Vareša do ploča I riješen problem,to je minimum za eksploataciju.
A tek slucaj Adriatics Metal je za dobrog istrazivanja i price!
zasto odma ne poprave nek rade 24 sata ako je bitno za drzavu
jesi paglu
Pa umjesto da vlada FBiH kupuje onaj zafrkani vozni park, pare preusmjeriti ovdje i uzeti neku japansku firmu da ovo završe za 5 dana
Kada je visoki predstavnik izborni zakon na dan promjenio neka sad promjeni i ovaj zakon sto se odnosi na zeljeznice. Ako misli dobro ovoj napacenoj zemlji to je trebao vec uraditi a ne đaba sjediti u kancelariji i 25k svaki mjesec stavi u pađe
Ne kontam gdje je tačno zapelo da se napiše ono Dodik usporava integracije, zna li ko, šta se čeka sa naslovnom?