Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obecano hiljadu kilometara napravljeno nula. Covjek stvarno mora biti zadnji idiot da povjeruje ovoj predizbornoj.
Klasika predizborna. Pocece nesto da rade mozda tih 800 metara i otvorice 7 dana pred izbore. Ko vjeruje ovoj kliki krimosa?
Bice to zavrseno do kraja ovog stoljeca .
Od Kranjceviceve do Brace Begic? Smijesno.
@mario.brokulic treba tornjaku napraviti prilaz.
A penny...
Dionica koja ce znaciti mnogo svima nama.Jedva cekam da je izgrade
Kada je rusenje bilo kakvog objekta u pitanju tu postoji mali milion koraka koji se moraju ispuniti i Opcina Centar je uprkos svemu opet rekordno obavila posao i svoj dio kolaca sto bi se reklo.
Zaista u posljednje 3 godine kako je nova vlast na podrucju opcine Centar sve je vise ovakvih vijesti i sve je vise ovakvih pohvala sa svih strana kako se posao uradi u rekordnom vremenu,kako nema cekanja i nema gomilanja zahtjeva ispod stola i po ladicama.To je ono sto je najbitnije.
Ako se iko zalagao i iznad svega izdizao projekat I transverzale to je bila Opcina Centar i sve je stavljeno u puni pogon i u punom kapacitetu za ovakve zahtjeve.Od mene mozete samo rijeci hvale da dobijete jer da se drugi ugledaju barem 1 posto na vas,do sada bismo imali dobar dio dionice uraden.Ovako,svi na sav glas pricaju a malo rade!Opcina Centar je potegla sve konce i zadala vam lekciju zivota
Opcina Centar svaki svoj zadatak koji joj padne na teret nadleznosti uradi u najkracem mogucem vremenu,odgovori i referise se na isti.Prema tome,nema potrebe sumnjati da necemu kao sto je projekat I transverzale na sta je Opcina Centar stavila visoki prioritet,nece biti i rijeseno odmah i sad.
Kada je projekat okarakterisan kao jedan od visoke vaznosti drugo se nista i ne moze ocekivati niti desiti kada su ovakve stvari u pitanju.Imate onih nekih nadobudnih salterusa kojima je problem ovjeriti dokument,a ljudi ovamo pravosnaznost predmetu izganjaju bez pola muke i za pola radnog rada.
Sve sto ce ubrzati izgradnju Prve transverzale i sve sto ce uticati na to da se ta dionica sto prije izgradi,treba da ima visoki prioritet u rjesavanju i problematiziranju.Svakako da je Opcina Centar i postupila na takav nacin i od mene imaju punu podrsku jer ono sto cemo mi kao gradani dobiti konacnim rjesenjem konstantnih guzvi u saobracaju se ne moze porediti ni sa jednim rjesavanjem za nekoga glupog papira
Super.Jos jedan smo korak blize ka izgradnji ceste koja ce pomoci apsolutno svakom gradaninu i lud je onaj koji to ne vidi i jos gore,koji to ne podrzava.Rasterecenje saobracaja,smanjenje guzvi,zaobilazenje uskog grla u gradu.Zar moze bolje?
Opcina Centar brzo i ucinkovito rjesava stvari koje su u njenoj nadleznosti.Vidi se da posao znaju raditi i da imaju dobar autoritet u toj administraciji.Mnogo ce svima nama pomoci ova transverzala i ja je jedva cekam
Cuj ucinkovito, hahaha. To se braca opet pomazu pred izbore?
Pocetak izgradnje bi obradovao sve gradjane,drago mi je da ovaj projekat napreduje,svi znamo koliko ce poboljsati stanje u saobracaju.