Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je turisticki biser, i stvarno je grad pun sadrzaja, naravno tu je i Mostar, Banja Luka, Tuzla, Jajce, itd.. Prelijepa nasa BiH
Sta ima u Bluci, izgleda kao srpska palanka i kmasicni zaostali balkanski grad. Sto se tice FBiH, ceste su uzas, pogotovo oko Kljuca. Iznad Drvara se vijori srbijanska trobojka!
Kazu cevapi u Bluci? Pa pno nije ni c od cevapi. Zagreb ima bolje banjalucke cevape od Bluke! Ono Muje vidjeli nije. Sis cevap bez stapica, kao da su ga kuhali! Lepinja natopljena lojem, zapravo ono je loj sa lepinjom!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lpgicno. Pa troduplo je jeftiniji smjestaj u BiH od smjestaja u HR ili Slo.
Možemo pričati o nekoj ljepoti, ali iskreno, sve je to tanko. Sarajevo i Mostar imaju jako puno smeća. Gdje god se okrenemo, puno je opušaka cigareta i smeća. Na primjer, Tekija na Buni se godinama nije čistila, iako naplaćuju ulaz 10 KM. Počitelj je uništen, nitko se ne brine, a smeća koliko hoćemo. Nemamo sustava čistoće i urednosti, kao ni kulture ponašanja. Bitno nam je samo da možemo prodavati hranu s mesom (uostalom, ne da se setati od dima i silnih ćevabdžinica)
Malo, premalo sadrzaja kreativnost 0
Jel ovo Fahreta..?
Đeparoši i ovi biznismeni prosjaci trljaju ruke
Gledam jučer na FTV da u Međugorju boravi 50 hiljada turista u sklopu šestodnevnog festivala mladih. Gledam booking za vikend u Međugorju, nema slobodnog kreveta. Dakle, to je 300.000 noćenja u 6 dana. Neka potroše turisti u Međugorju po noćenju 150 , to je 90 miliona maraka prometa u 6 dana. Neum, Sarajevo i Mostar su ništa kakve turističke pare obrne Međugorje.
150 (300 KM) po noćenju je 90 miliona maraka u 6 dana. Ko prati taj promet i noćenja u Međugorju? Niko.
Svaka cast Medjugorju, nemam nista protiv sigurno prava stvar za nasu drzavu, ali gdje nadje 90 miliona maraka brate dragi.
neka dozu neka dusu odmore svi su dobro dosli u Bosnu i Hercegovinu najljelsu zemlju na svjetu al kad bi mi znali
Malo je fajde od tih turista
milf/gilf
Toliko je neiskorištenog turistickog potenciala u bih da je to nevjerovatno. Mislim da nas najviše koci politika. Politicka sigurnost je uslov broj jedan za ulaganje.
Sve to +neprijavljeni turisti po stanovima
Sarajevo je krcato turistima. Mogu samo zamisliti šta će biti za vrijeme SFF-a...
Super članak, samo je već bila statistika za prošlu godinu ako se ne varam.
Oleatan članakmo noćenjima iz 2022 i 2023. Bože sačuvaj. Ovajnkikonjanje još u 2023
Bolestan članak o noćenjima iz 2022 i 203. Valjda treba čekati godinu da bi objavili dosadanja noćenja. Klikikonje