Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci lopovluk stoljeca
Kad krenete da se vozite Evropom, obradjenih povrsina zasijanih psenicom i povrsina koje su obradive a nisu zasijane ima mali milion, doista mnogo. Kolika je Slavonija i Vojvodina, koliko je obradive zemlje u BiH? Pa samo zemlje bivse Jugoslavije zajedno sa Madjarskom mogu da hrane EU ne ukljucujuci npr. Njemacku gdje je svaki pedalj zemlje zasijan. Odaju nam placenicki mediji utisak da citava planeta Zemlja ovisi od Rusije i Ukrajine.
Kakva zabluda vlada samo,nikakve veze ovo nema sa tim... O gasu i rijetkim mineralima da pričamo OK,ovo je režija tako isplanirana.. Daj malo uključite mozak,ko drži EU i čime? Dolar,kauboj a šta oni rade..Nafta nikad više nije išla iz Rusije u SAD u istoriji,toliko o tome..Tokive energenata gledajte a ne u klix šta piše ljudi...
Ajde ba sta pisete nije samo hrana poskupila nego sve zivo, jbt ja mislim da I GRANČICA na drvetu sad ima cijenu pola marke.. Svi iskoristavaju ovu situaciju i poskupljuje sve redom ne samo hrana.. bezobrazluk
Dva najveca proizvodjaca (eksportera) zita, brasna, jestivog ulja, a i drvene sirovine su Rusija i Ukrajina.... A da ne pricamo o gasu i nafti i rudama koji su potrebni svim industrijama...
Lazete nas globalno ali nema veze ide reset bando anglosaxonska
U tekstu se kaze da globalno zagrijavanje pogorsava opskrbe hrane u zemljama poput Afganistana. Nije klix nista izmislio. Postoje I oni strucnjaci ciji je posao da nas uvjere da su korona,klima I napad na Ukrajinu uzroci a ne iskoristeni povodi cijena I osiromasenja. U arhivi klix komentara je da je davno receno ovo sto se desava.
E jesst dopalo svakoga da komentarise al fakat svi se razume u ekonomiju i strukturu cijena
Mislim da ne govorite istinu.
Rat u Ukrajini je izgovor... Cijene divljaju jer to neko tako želi...
ajd sto je hrana poskupila al sto poskupi k dzamija hahhah
Sve je dobro isplanirano od svijetskih mocnika,vladara iz sjene! Prvo je dosla korona koja je digla cijene u nebo. Poceo rat u ukrajini 24.02. u sarajevu su razmontirali kivid ambulante 25.02. sve u suradnji s medijima,valjda je korona otisla u ukrajinu... Danas nam predstavljaju stanje tako da izgleda da se sve proizvodi u ukrajini od igle do lokomotive,i opet u suradnji s medijima,sve je poskupilo a mediji to aminiju. najvece zlo covjecanstva su mediji.
Tradtra - generalno, mediji su uvijek u sluzbi mocnika. Isto tako mediji su instrument kojim se sire razne propagande. Zar nije uvijek tako bilo?
Veze ovo s ukrajinom i koronom nema.
Kad mi kazu kupuj domace,jeftinije ulje,mlijeko,meso iz malezije nego iz zenice ili tuzle,marsssssss
Ovo je prvi put da se slazem sa svim komentara na ovaj clanak osim od ovoga Pimpeka bas si pimpek
Logovao sam se samo radi ovog. Jel mi neko moze objasnit gdje su poskupljenja kad se ratovalo u siriji iraku libiji itd. Ovaj klix imam osjecaj radi kako mu profiteri kazu, ili mi neko moze reci u kojoj je jos zemlji osim bosne i grcke poskupljenje. Nas izgleda politicari jebu kako oni hoce a da mi nista ne poduzimamo.