Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi toliko RTV takse uplatimo
Zaduzeni su toliko da ih ni 22 mlijarde ne vadi iz kanala. FBiH je za njih Zapadna Njemacka 😁
Zaradjuje BiH isto ko i Suhra svojevremeno pa ima para ko Njemacka.
eto im još samo malo miliona pa da daju fbih za ono što oni zovu razduživanje - papci
Joj još da naplate struju Vučku koju trosi sa drine pa gdje bi bio kraj?
Budzet KS za 2024 1.5milijardu i oni se fale necim 🤣🤣🤣 Ja ubleha majko mila.
Jadna majko svoja
11 procenata veća naplata a 25 % inflacija
koji klocovi, a inflacija ? sta je realan rast, koji cobani upravljaju funkcijama uzas!
Bice za sendvica :)
Svaki put isto…omentatori očigledno ne shvataju razliku između direktnih i indirektnih poreza. I kako se koji prikuplja.
oni žive na račun Federacije BiH, sve što prikupe je od Federacije, inače njihova nesposobna vlast je sve pokrala i rasprodala u manjem entitetu
Gledaj uhljeba?Ali pohvalio se da je oteo od naroda. To zna.Ovo društvo ima dvije kaste.Jednu od koje se uzima porez i svi ostali nameti i drugu koja to troši.
😅😅😅mozda 1,7 milijardi kolumbijskih pezosa,😅😅😅
kako koja firma bude na crnoj listi tako ce i ovi prihodi da opadaju. sve dok narod ne skonta da ih njihovi najbolje grebu i da ih sami moraju sklonit nema im napretka
Eto ne smeta mi neka su ,kako svima nije jasno kada se zivi lijepo dobro bice manje problema manje mrznje sa svih strana bice manje kriminala ako se pare iskoriste na pravi nacin.
Kanton Sarajevo za mjesec i pol ovoliko.
Al ovo "pohvalila" hahhahahahha