Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gorica i Željka u prvom planu. Malo su ih fotošopirali da budu ljepše.
predsjednik poljoprivrednika Bičo nema ni jednu kokos, a kamoli da se bavi nekim uzgojem i proizvodnjom.. uzeo nekoliko puta poticaj i to bespravno, još od vremena Lijanovica.
Poticaji su najveća LEGALNA pljačka i LEGALAN NAČIN KORUPCIJE. Pod hitno revidirati taj sistem.
EU ne poznaje parcijalne procjene u okviru drzave.
poticaji za novo otvorene obrte i firme,pare otišle pogresnim ljudima,obrte otvarali na kućnim adresama,pola ih ne radi nista
Samo "podobni"dobijaju podsticaj
kao i predsjednik udruženja Bičo, nekoliko puta dobio poticaj, a nema ni krave ni plastenika.. jos ga zaposlili u VIK da i tamo uzima pare za nerad
Polako doci ce sve na naplatu...
Ima dvije kosnice pčela dobio 80.000km podsticaj Mahir Devic
Za svaku pcelu po marku....
Dodaj na to Mujanovica iz Ilijasa, bakirov ahbab stari, dobijao i dan danas dobija pare na grla koja ne postoje, veterinar ne postoji za njega a rijeka Bosna nosi njegov otpad.
Korumpirani sistem nije sistem!