Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko ti kaže eno ti moj voćnjak i beri koliko hoćeš i nosi i prodaji i taj posluje u minusu. Da vam se da čekić, vi bi ga pokvarili.
trevalo davno privatizovati. nema rudnika i elektrane u normalnoj drzavi da je u drzavnom vlasnistvu. drzavno nikad i nigdje ne noze funkcionisati, a zato je komubizam i propao.
*komunizam propao
Pokvare svoje bagere i iznajme od Junuzović kopex njihove.Uzima ih čovjek lopatom
uzima ih bagerom
Kod Junuzovica rade radnici u rudnicima su neradnici. Kod privatnika nema da odradi dva sata pa u hladovinu, ili da pokvarena masina lezi mjesecima da se ne popravi, a radnik koji radi na njoj dodje na posao i samo obilazi po kopu, jer ne'do Bog da ga premjeste da radi nesto drugo dok mu je masina na popravci. Nema laznih bolovanja...
Nije ovih godina rađao ugalj pa udario minus. E neposobnnjakovići! Na kraju će sve uništiti i ništa za državu ostati neće, a za ljude ni prelijepa priroda koju je Bog dao.
Privatizujte to. Bolje da stranac kuli kajmak a da radnici imaju dobre i redovne pkate nego da rusn8ke vode uhljebi i prave dugove.
Banovicki rudnik je upropastio Kukic Mirsad i naravno novopeceni nacelnik Bego gutic, nekada zajedno u SDA sijali sjeme zla i zaposljavali po stranackoj kartici u RMU i u Policijsku postaju u Banovicima.
Danas Gutic u SDA, A Kukic kao u penziji, a postavio onu Zuju sto ne zna dvije recenice sastaviti dok joj Kukic ne izdiktira ,za predsjednika, inace sve on upravlja i njome i Rudnikom i danas a to mu je omogucila ova koalicija SDP, NIP. Rudnik Banovici ne proizvodi niti trecinu sto je nekada proizvodio, ljudi jedva cekaju ovi sto rade u penziju, uslovi nikakvi.
Cekic bi pokvarili, ili ukrali...
Nevjerovatno...vadis rude imas trziste a ti propadas.. to moze biti samo kriminal ili uprava bas nesposobna, ili oboje
ruku na srce, prema javnim ustanovama i javnim preduzecima sve dosadasnje vlasti su se odnosile macehinski. ako u iste konstantno ubacujete podobne a ne sposobne, i ako izvlacite pare na sve nacine, onda niste nista drugaciji od vaših prethodnika (a vjerovatno i od vasih nasljednika). PDA i SDA su sve navedeno radile i rade, i danas dan
Kreka je ogroman gubitas i davno je trebalo zatvoriti!!
Norm kada su sve pokrali.
Što prije propadnu ovi gubitaši to će se narod prije okrenuti realnom sektoru i životu od svog radabi znanja. Rudnici su leglo lopovluka i stranačkog kriminala.
Mevlino banovičko Sunce!!!
Sve što je u minusu,zatvaraj do boljih vremena.
pozatvaraj direktore postavljene od strane stranaka! kad je neko odgovarao za privredni kriminal u JAVNIM DOBRIMA?
Malo politicki spinovi, Kreka duzna pa eto skoro 6 miliona, a RMU Banovici 500 hiljada i sad Banovicima prijete zbog 5 neisplacenih rata, a Kreka ce i dalje eksplaootisati. Uzet ce Banovici kredit kod komercijalne banke od 1 mil na godinu i isplatiti to.
Nek probadne, jèbó vas ugalj, samo nas trujete zimi.
sto da propadne neka se da na upravljanje pravim ljudima a ne lopovima iz stranaka! sve dok stranke postavljaju tzv strucnjake bice nam ovako ako ne i gore jer su uspjeli poprilicno unistiti kako drzavu tako i privredu 👋