Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi dobronamjerni ljudi su dobro došli u BiH. Može i Banjaluka, Tuzla, Mostar....bujrum!
Caballero. Natjeraj se nekako, posjeti Moskvu pa onda dođi i ovo ponovo napisi.
Sta zna papak nije vidio dalje od svog rodnog sela
Lijspo. Imam namjeru posjetiti Rusiju jednog dana
Rusija kao i Turska su u velikim problemima zbog sankcija tako da se grabe za sve sto mogu dokuciti kako bi poboljsali situaciju u zemlji.
Leti u banju luku,gamadi
Jah... Vise aviona im se srusi nego sto poleti
Caballero je osuneceni glavic,koji voli da se oblaci kapicu,kratke hlace i pusta bradicu...Njega samo vezu emocije za Cecenijom...Boosnjo je ponosan letac Sarajevo-Zenica-Tuzla...
To nam spremaju besplatno ljetovanje u Sibiru uz manji prinudni rad u rudnicima da se ima za djeparca
Odlična vijest. Bravoo! J
Ko će iz BiH u Rusiju? 🤔
Zašto ne? Zvaničan stav Rusije i Putina o BiH imaš na stranici ambasade, sve ostalo su spinovi lokalnih politicara. U nasim skolama se ucio ruski, nije engleski i meni su blizi oni nego Ameri.
Evo ja cu prvi, jer mi je djevojka iz Rusije.
NE, Rusiji!!!
Dolaze nam crvenoarmijasi, to su oni sto su oslobadjali Beograd pa pojebali vise srbijanskih zena i celjadi nego bilo ko.. Zato Srbi i lice na turke i ruse , kombinacija snova,,
Caballero ne silazi sa aparata.
dje god kucas samoubistvo iskoci rusia, pa oni su iebote w. na svietu po tomr
1.*
Samo nek dolaze i Rusi. Svi su dobro došli.
Masala masala
Rusija je bila super za pare zaraditi do prije nekih 5 godina, naravno ako odes u neku od metropola, ali zadnjih godina stanje se pogorsava ekonomski. Moze pricati sta ko hoce ali kosta Rusiju avantura sa sankcijama.
Top. To čekamo.