Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za subvencioniranje linija, najpametnija stvar u zadnjih 20 godina učinjena od strane vlasti. Višestruka korist za sve, od putnika do turističkih radnika, bravo 👏
Šta ima prosječan građanin BiH od toga što mu vlast uzima pare da subvencionira avionske linije? Nažalost NISTA! Prosječan građanin krpi pare da sipa u rezervoar ili za autobusnu kartu. Muci ga što nije asfaltiran lokalni put od titinog vakta, struje malo ima, a malo je nema. Subvencioniranje linija koristi dijaspori i malom % bogatih.
Masa obicnog svijeta zivi od turista koji dodju i potrose pare ovdje... Naravno, trebace u jednom trenutku izvrsiti analizu da li su se subvencije isplatile.
Bravo MAS SJJ
Sve je relevantno. "Broj putnika koji je u prva tri dana januara 2024. prošao kroz prištinski aerodrom dostigao je oko 31.000"
To su sve albanci sto dolaze na kosovo
U Sarajevo iz Minhena za sat. I onda autom 10 sati do Krajine i gledas kad ces glavu izgubiti.
treba fino staviti na dolaznom gejtu ramazanski plakat sa prikazom sarajlabada bez crkvi
mnogo toga dole ne valja.. al o tome niko ne prica
nema let za glavne centre Evrope. Pariz, Milano... nista. sramota!
Iznajmiš zrakoplov i posadu i otvoriš liniju.
TREBA LI KONCESIJA??
Sutite da ga kauboji ne uzmu
Pa kad je po bosne izselilo, pa dodju katkad na odmor
Uporedite nas sa regionom! Ima li Podgorica, koja je duplo manja, i dalje prometniji aerodrom od Sarajeva?
Ima, s najvećim brojem putnika iz i za Beograd.
Irfooonoooo nije ti TK Komunalno u Lukavcu Irfooonoooo
pa naravno kad ste zatvorili Tuzlanski
Ruku na srce, tuzlanski aerodrom se sam uhakao. Sa seljackom politikom i pranjem para, pocevsi od gradjevinskih radova pa nadalje - nije se ni mogao ocekivati napredak.
Pa kad ste rasturili i rasturate Tuzlu i TK. Kako domaći tako i strani kvislinzi...
Baš ste dosadni.. Toliko ulaganje u medijsku prezentaciju ko MAS vidio nisam... Šta si se prepo direktore trojka te ostavlja za direktora...
Sistematsko uništenje aerodroma Tuzla, od strane vlasti, kako bi dobio na snazi aerodrom Sarajevo. Gdje će biti to da Tuzla ima prometniji aerodrom od Sarajeva !? Velahavle!! Pozz za stranačku mašineriju.
optuži drugog za svoj neuspijeh, klasično.
obrati se svojim kantonalnim vlastima koji su nesposobni da printaju, vec naplacuju takse na obicnom papircicu. Osvjetljenje aerodroma niste u stanju da izvedete, a krivite druge
Odmah ga tteba dati pod koncensiju….. Sad će krenuti pritisci….